Çok şükür gözünüz aydınAnnem taburcu oldu çok şükür iyi. Sınava yeğenim giriyor. Ben de kalıyor. Ders çalıştırıyorum. Okula götürüp getiriyorum. Teşekkürler canım ajanım.
Yorgunluk uykusuzluk strestendir kuzum bi evine geç söyle bi rahatla ondan sonra Allah’ın izni ile hiçbir şeyin kalmaz inşallah kuzumKızlar tartıma saatler var ama bişey sorucam 2/3 gündür yüzümde sivilce döküntü, vücudum da şişlik var. Ev taşıma stres bunlar sebep olur mu ? Reglime var çünkü yanağımda sivilce çıktı sıkmam da ama lekesi kaldı mesela kocamanbakıyorum ellerim şiş yuzukten anlıyorum uykusuzluk evin kolili karışık hali heyheyli beni etkiledi sanırım
Amin teşekkürler canım.Gözünüz Aydın kuzum rabbim şifa versin inşallah bundan sonra çok daha iyi olsun anneciğin
Sütlü olan bendimBunu nasıl yaptım detoks sütü sen miydin? Aç kalan miydi ya da off kafam çok karışıkmasallah sübhanallah çok güzel eksi
Amin.Çok şükür gözünüz aydınSınavda basarılar dilerim.
Yaa inşallah çok teşekkür ederim canım evin içinde de iş çok yerleştikten sonra tam yerlesmem zamn alicak sanırım eşim yavaş kendi yapıyor işleri çalışınca ben de onun tersine aceleci ve hızlıyim zor süreç yani evham göbek adımYorgunluk uykusuzluk strestendir kuzum bi evine geç söyle bi rahatla ondan sonra Allah’ın izni ile hiçbir şeyin kalmaz inşallah kuzum
Rabbim yardımcınız olsun
Artilari atip eksiye gectin bu hafta harikasin tebrik ederim canimO kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Afiyet olsun kaptanim
Stresten ödem olmustur canim moralini bozmaKızlar tartıma saatler var ama bişey sorucam 2/3 gündür yüzümde sivilce döküntü, vücudum da şişlik var. Ev taşıma stres bunlar sebep olur mu ? Reglime var çünkü yanağımda sivilce çıktı sıkmam da ama lekesi kaldı mesela kocamanbakıyorum ellerim şiş yuzukten anlıyorum uykusuzluk evin kolili karışık hali heyheyli beni etkiledi sanırım
Tartildin mi sonuç nedir güzelim ben tartılmak istemiyimSütlü olan bendim
Tebrik ederim güzel eksi canımGeçen Cuma 62
Pazartesi 62,4
Bu Cuma 61,4
Fark -600
Günaydın canımmmGünaydın
Ev yerleştirmeyi çok severim yakın olsak gelirdim şöyle bir güzel yerleştirirdik evi mis gibi tertemiz ohhh ne güzel vallaYaa inşallah çok teşekkür ederim canım evin içinde de iş çok yerleştikten sonra tam yerlesmem zamn alicak sanırım eşim yavaş kendi yapıyor işleri çalışınca ben de onun tersine aceleci ve hızlıyim zor süreç yani evham göbek adım
Yaa sizler iyi ki varsınız öylesine olduğum bu yerde çok iyi geldiniz bana zor zamanlarım da Allah muradınız ne ise nasip etsinMaviokur bu da geçer Bak Allah darda bırakmadı ev buldunuz. Taşınınca düzenini de kurarsın. Üzme canını
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacimGeçen Cuma 62
Pazartesi 62,4
Bu Cuma 61,4
Fark -600
Dün detoksu eksik yaptım, su içemedim, yeşilçay içemedim, spor yapamadım. Bugün de wc yok , yine de sonuç iyi.Tartildin mi sonuç nedir güzelim ben tartılmak istemiyim
Tebrikler pastelimmmGeçen Cuma 62
Pazartesi 62,4
Bu Cuma 61,4
Fark -600
Eksin çok güzel tebrik edeeim
Harikasın canım tebrikler afiyet olsunO kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Yaa bunu demen bile çok güzel çok teşekkür ederimGünaydın canımmm
Ev yerleştirmeyi çok severim yakın olsak gelirdim şöyle bir güzel yerleştirirdik evi mis gibi tertemiz ohhh ne güzel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?