King size boyu olsaydi 2.5 yeterdi canim kucuk bunlar 30 gram mi neydi 170 kaloriydiKaptan ağzının tadını biliyor. Ama 3 çok. 2,5 yeterdi.
510 kalori kaç saatte yakılır kimbilirKing size boyu olsaydi 2.5 yeterdi canim kucuk bunlar 30 gram mi neydi 170 kaloriydi
10 dakikada 510 kalori aldim
Az sonra gidecegim cok konusmayinYine başladık ekmek çikolata konuşmaya hadi bakalımmmm
Şekersiz kahve ile yerim ben. Ki bugün yedim. Nuga mi ne şokta var ya Fiskobirlik çok güzel.Ekmeksiz yiyemiyorum ya içim kaşınıyor resmen
Onun yerine börek çörek beyti lahmacun İskender hamburger gözleme pişi konuşalımYine başladık ekmek çikolata konuşmaya hadi bakalımmmm
Iste eskiden bunu düşünüp yemiyordum canim510 kalori kaç saatte yakılır kimbilir
Ben sanırım aşksız yaşayabilememSevmeyen vardır ki,
Oooooo onlar da eksik kalmasın tabiOnun yerine börek çörek beyti lahmacun İskender hamburger gözleme pişi konuşalım
Yok yok kalsın canim o zaman 70 kilo olurumBiz seni fırın sahibine verelim canım
Nuga cordişim. Afiyet olsunŞekersiz kahve ile yerim ben. Ki bugün yedim. Luga mi ne şokta var ya Fiskobirlik çok güzel.
Haftaya cuma menü belli miOooooo onlar da eksik kalmasın tabi
Baktım şimdi nuga imiş.Nuga cordişim. Afiyet olsun
Sen ekmek istedikçe sıcak sıcak gelir daha ne istiyorsunYok yok kalsın canim o zaman 70 kilo olurum
İnşaallahAmin ikizim, inşallah ben de koruyabilirim
Ablasının gülü ben bu hafta yarışta yokum. Bana her gün cumaHaftaya cuma menü belli mi
İşte bunlar benim için hiç dert değil.Onun yerine börek çörek beyti lahmacun İskender hamburger gözleme pişi konuşalım
Mama , mimi, mumuBen sanırım aşksız yaşayabilememneyse mama konuşmaya devam
Sen yine de ipleri çok koyuverme canım.sonra kötü oluyorsunAblasının gülü ben bu hafta yarışta yokum. Bana her gün cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?