Günaydın canim afiyet olsunGünaydın, hazır girmişken dünün menüsünü yazayım.
Kahvaltıyu unuttum aklıma geldiğinde öğlen olmuştu
Öğlen yarım tabak taze fasülye yemeği, 1 kaşık mantar, ve 1 dilim soğuk baklava
Akşam yok, 18de 1 ayran içtim.
Gece 23 de 4 yk bulgur pilavı, ne alaka diyenler için. Bugün kan vericem, doktorum uzun açlığı kabul etmiyor. Uuzn açlıkta değerler yanlış çıkıyormuş. O yüzden gece yedim. Ama neden bulgur pilavı yedin derseniz bilmiyorum, ilk onu gördüm
Bugün öğleden sonra diyetisyene gideceğim.
Günaydın kaptanimTamam bitanem abartmadan yap ödülünü.
Hepimize günaydın arkadaşlar. Sağlıklı, huzurlu güzel bir gün geçirelim inşallah.
Günaydın canım. Benm lazer randevum var oraya ışınlanıp ardından anneciğimle kemeraltına gideceğimKırmızı kaptan detoks suyunu kaynatti.
Şiskocuklarim bu güzel adı var kendi yok bahar sabahında neler planladı bi desin hele
@Maviokur
@Suskunkardelen
North River
yazarhanim35
@gezegenfeza
@s i d e l y a
@masal_19
@yildiz4kc
@sandriyon
fesang
@limonlutarcinlikek
Mavişleri ve kendimizi yenmek için silahlanma zamanı. Zırh, kalkan her türlü mühimmat hazırlıkları yapılsın.
İyi şeyler terleyenlere gelir. Hadi koca kıçlarimizi kaldıralım. Öğlen oldu hâlâ yatıyor musunuz
700 ml zencefil,limon, tarcinli su icildi.Kırmızı kaptan detoks suyunu kaynatti.
Şiskocuklarim bu güzel adı var kendi yok bahar sabahında neler planladı bi desin hele
@Maviokur
@Suskunkardelen
North River
yazarhanim35
@gezegenfeza
@s i d e l y a
@masal_19
@yildiz4kc
@sandriyon
fesang
@limonlutarcinlikek
Mavişleri ve kendimizi yenmek için silahlanma zamanı. Zırh, kalkan her türlü mühimmat hazırlıkları yapılsın.
İyi şeyler terleyenlere gelir. Hadi koca kıçlarimizi kaldıralım. Öğlen oldu hâlâ yatıyor musunuz
Çok beğendim.700 ml zencefil,limon, tarcinli su icildi. Eki Görüntüle 3034549 Kahvalti yapilacak
Yerim seni bitanem.
Aklımdan hiç çıkmıyorsun ki aşkitom
Hepsi var abla kahvaltidan sonra hazirlayimÇok beğendim.
Afiyet olsun bitanemMaydanoz varsa veya alma imkanın varsa limon( çekirdeklerini al acı yapıyor) elma ile tikirdadiktan sonra üç dakika daha kaynat demlenirken içine kabuk tarçın, taze zencefil, yeşil çay at yemekten bir saat önce ve sonra içmeye devam et. Sonuca şasacaksin. Günün tertemiz geçsin canimm
Günaydın kaptanimGünaydın
Günaydın kuzum
Afiyet olsun canim700 ml zencefil,limon, tarcinli su icildi. Eki Görüntüle 3034549 Kahvalti yapilacak
Afiyet olsun canimkahvaltı yapıldı
Chedarice napiyosun? Foto at hadi. Yediğin ya da içtiğin bir şeyi? Motive olalım,hadiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?