Geçmiş olsun Busracim.Kendine iyi bakmıyorum diye aklımdan deli sorular geçiyor artık. Üsutuyorsun başka açıklaması yok. Bademcik durduk yere şişmez.Bademcigim şişmiş yutkunamiyorum. Ya sabir ya sabirbenim iyi olmam lazim, evi temizlemem, eve yetişmem lazim. Neden boyle oluyorum bu sene
Eşimde nöbetçi eczaneden takviye birşey almış inşallah iştah açmaz
Teşekkür ederim seni ben aldım kuzum.Ellerine sağlık kalemi güçlü öğretmenimama kafamı karıştıran birşey var beni dün pastelfit takımına almadı mı yani takımım kırmızı mi mavi mi
28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI
Hanımlar hoşgeldinizGüzel bir haftaya daha başlıyoruz. Kurallar çok basit; sağlıklı beslen, su iç, spor yap. Biliyorsunuz menü yazma ve 8.000 adım zorunluluğumuz var. Bir kişi bile eksik olursa avantajları kaybediyoruz. Bugün yedik içtik dinlendik, yarın yeni bir haftaya enerjik bir şekilde başlayalım.
Zayıflamak çok güzel, tatmayan kalmasıııın
sara_28
@erenmothers
Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
dolunaydagel
@Kinoalihatun
She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip-
Günaydın tatlımGünaydınlar,umarım bir saat sonra da iyi geceler diyebilirim
Tatlım balkon konuşması istediParti kur oy verelim kaptanima bak
Sağ ol bitanem
Şimdi anladım meseleyi
KaptanımBugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari
Biz kimiz
s i d e l y a
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak
@North River
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin.benim için durdurmaktan vazgeçer misin
@sabahvesen
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin.
@Maviokur
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı
@sandriyon
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yârbu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken gereğinin yapılması .....
gezegenfeza
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et.
@limonlutarcinlikek
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla.
@yildiz4kc
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz.
dolunaydagel
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur.
@masal_19
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir.
@Suskunkardelen
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok
@fesang
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun.bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız.
Herkese selamlar ve sevgiler.
İyiyim datlım, tartilmiyorum, mezurayla vücut ölçüsü alıyorum, incelme var bu hafta.merhabalar uzun zamandır yoksunuz. Yoklama yapıyorum. Herkes iyi mi?
@kackaloribu hastaydın nasıl oldun? @pokemonn1 sen ne yaptın?
Onur Üyeleri @Mefkurem Onur Üyesi @askrhpozitif Onur Üyesi @Bal0ncuk Onur Üyesi @asysss Onur Üyesi @Zeynep_Nihal Onur Üyesi @aypare ackerman Onur Üyesi @sulisim Onur Üyesi @kackaloribu Onur Üyesi clara Onur Üyesi @MaYa_MiLa Onur Üyesi @aytozuvegece Onur Üyesi @oya17 Onur Üyesi @pokemonn1 Onur Üyesi @mavilimYesilim Onur Üyesi
günaydın herkese
Günaydın
Günaydın kızlar
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Çok güzel bir sabah
Günaydın bebeklerrrrr.
Çok geçmiş olsun.yesil takım gayet güzel diyet yapıyor.Selam
KaptanimZipzip- ben masterfite gireyim dedim dün ama dün akşamdan sonra çocuklar rahatsizlandi. Bende bütün gece uyumadim, sitmalandim durdum bu hafta da girmeyecegim adimlari tamamlayamayinca da üzülüyorum
Eline sağlık canım.
Yaa demek öyle
Bayağı karambole kurulmuş Bir takım olmuş
Neyse kiElhan kaptanım son anda takımı kurtaracak bir hamle yaptı yani yapmak zorunda kaldı
Artı mi geldin ?iyi geceler kızlar
pek guzel haberle gelmedim malesef kızımda anne karnında bebek mi var dedi oyle deyince cok uzuldum
gecen cuma 82.5
bu cuma 83.8
Eki Görüntüle 3034523
cuma menusu
7.40 haslanmis yumurta 3 siyah zeytin ,2 dilim peynir ,
10.30 1 latte
13.30 5 yk yogurtlu corba , 4yk makarna
18.30 1 elma
1 lt su
13224 Adım
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3034522
Tekrar geçmiş olsun..Bademcigim şişmiş yutkunamiyorum. Ya sabir ya sabirbenim iyi olmam lazim, evi temizlemem, eve yetişmem lazim. Neden boyle oluyorum bu sene
Eşimde nöbetçi eczaneden takviye birşey almış inşallah iştah açmaz
Günaydın kızlar hepimize mutlu hafta sonları
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
İncelmeye Sevindim. Erişteyi de acik oyna yakarsin.İyiyim datlım, tartilmiyorum, mezurayla vücut ölçüsü alıyorum, incelme var bu hafta.
Çok acıktığım icin gece gömdüğüm eristeyi saymazsak iyi gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?