Günaydın canimGünaydın kızlar
Oo supersinGünaydın kuzumuyandım evden çıkmak üzereyim bile :)
Sagol kaptanicemAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Çok güzel bitanem. Elini korkak alıştırma bir elma, bir limon bolca maydanozHepsi var abla kahvaltidan sonra hazirlayim1 tutam maydonoz ,2 _3 dlm elma ,1 cubuk tarcin , findik kadar zencefil , yarim limon yeter mimiktar olarak
Pastelimin tozunu almak bana iyi geliyor
Çok güzel bol bol yürü avantaja çevir bu gezmeyi. Yalnız acikirsan sakın ekmek arası veya pide türü bir şeyler yeme akşam yağlı sopami hazırlarımGünaydın canım. Benm lazer randevum var oraya ışınlanıp ardından anneciğimle kemeraltına gideceğim
Günaydın, dışardayım cnm, iğneli epilasyona geldim, sonra doktor diyetisyen falan. 12den önce bir şey yemeyeceğim bugün. En fazla ankarada yağan karı atabilirim resim olarakkahvaltı yapıldı
Chedarice napiyosun? Foto at hadi. Yediğin ya da içtiğin bir şeyi? Motive olalım,hadiiiiiiii
28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI
Hanımlar hoşgeldinizGüzel bir haftaya daha başlıyoruz. Kurallar çok basit; sağlıklı beslen, su iç, spor yap. Biliyorsunuz menü yazma ve 8.000 adım zorunluluğumuz var. Bir kişi bile eksik olursa avantajları kaybediyoruz. Bugün yedik içtik dinlendik, yarın yeni bir haftaya enerjik bir şekilde başlayalım.
Zayıflamak çok güzel, tatmayan kalmasıııın
@sara_28
erenmothers
Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun
@She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip-
CanişkomGünaydın canim afiyet olsun
Günaydın kaptanim
Şiddete karşıyım, ama dayak yerken
Anlaşıldı merkezÇok güzel bitanem. Elini korkak alıştırma bir elma, bir limon bolca maydanoz
Tarçıni ve yeşil çayı kaynadıktan sonra at. Hatta varsa üç dört karanfil ve tane yeşil karabiber de kullanabilirsin . Unutma bak hazırladıktan sonra haber et ..
Sağlıklı gunlerin olsun ve kolay gelsin canımGünaydın, dışardayım cnm, iğneli epilasyona geldim, sonra doktor diyetisyen falan. 12den önce bir şey yemeyeceğim bugün. En fazla ankarada yağan karı atabilirim resim olarak
Sen nerde yaşıyorsun? Yaz var mı oralarda, biz de kalmamış da
Anlaşıldı merkez
2bin adım atıldı bile biricik kaptanımKırmızı kaptan detoks suyunu kaynatti.
Şiskocuklarim bu güzel adı var kendi yok bahar sabahında neler planladı bi desin hele
@Maviokur
@Suskunkardelen
North River
@sabahvesen
@gezegenfeza
@s i d e l y a
@masal_19
@yildiz4kc
@sandriyon
fesang
Beth18
Mavişleri ve kendimizi yenmek için silahlanma zamanı. Zırh, kalkan her türlü mühimmat hazırlıkları yapılsın.
İyi şeyler terleyenlere gelir. Hadi koca kıçlarimizi kaldıralım. Öğlen oldu hâlâ yatıyor musunuz
2bin adım atıldı bile biricik kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?