Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şiddete karşıyım, ama dayak yerken
Araba kullanıyordum etiketleri yeni gördüm cnm
İkidir bu ifadeyle ilgili şiddete karşıyım espirisi yapılıyor fesang sen de yaptın geçen . Ulen ben de karşıyım da , bu ifade olağandisi bir anlam taşısa zaten burada yer almaz her sakada bir gerçek mi var acaba, bı daha yapmam size

Ne diyelim gel beni döv mü
Ben dayak yerken karşıyım, dayak atarken değil

Gerçek payı olsa da olmasa da sanal alemin caydırıcı silahı bu şiddet
Var mı kaçamak yapan

Afiyet olsun canim
Instagramdan aldım canım Instagram da aç dersen açılır belki bilmiyorum ki
Intagramim da acik ama açılmıyor ilginc bir sekilde
Neyse ne oldugunu az cok anladim

Şaşırma ifadesini komiklik olsun diye yapıyorum ama tabi farklı bir tepkim olmuş da oluyo bence ramazan, yok bilmem ne karıştırma, başla işte yarın. Fitness bilmem ne , boşver şimdi . Genelde motivasyonun düşük senin.kizma ama anlıyorum seni, kolay bir şey değil. Bunu diyecektim. Eskilerden de mesajlarını görüyordum, diyet bana göre değil vb diyordun. Kusura bakma biraz sert olmadi inşaallah. Bir yola girdiysen biraz daha kararlı olmaya çalış ve iki hafta sabret bakalım, olmazsa zaten olmaz.

Eksik anlatımdan dolayı devrik bir cümle olmuş, 'birkaç hafta önce zorlandığım hareketleri muntazam yaptım' olacaktı. Muhteşem ifadesi koyan arkadaşlarımın çok kitap okuduklarını ya da her türlü insanla muhatap olduklarını düşünüyorum ve bende sizlere muhteşemsiniz diyorum

Sağol canim o zaman ben de sana diyim ki, şeytan ifadesi koydun. Ben şeytani sevmem ama diye güleyim espiri ya açım gerildim
İşin içinde biraz da samimiyetin etkisi var tatlım. Tanımadığım insana elbette ki koyamam bu tür imocileri.
Aç durma sağlıklı bir şey bul kendine. Gerilmeni istemem.

Afiyet olsun canım Sabahki mesajlarima cevap yazdın mı? Bugünkü planın ne? Menü, adım , egzersiz , su

Canim uzun süreli diyetlerde bazen bu moda girebiliyorsyn ne olursa olsun devam et birakma yoksa ipin ucu kaçar
Tamam buradan bu sebeple ayrilmiyorum yoksa kilolar alip basini gidiyor
Canim,❤
Ben de oyle hatirladim ortim bak lale bahcelerinde gezerken kendini yemeklere kaptirma olur mu? Keske ben de gelip gezsem :)
Ne guzel yazmissin kaptanim beni sectigin icin tesekkurler ayrica bu yazilar alinti mi yoksa kendi el emegin mi :)
Aynen tam gaz ileri
Yeap burdayim :)
Gunaydin canim
Uygulama yerine operadan giriyorum uzun zamandir
Opera ne demek canim?

Senin de son cümlen benim içimi ısıttı sayemde haftasonun neşelendi ise ne mutlu bana İşte kaptaaaannn işte motivasyooooonnn
O kilolar gi de ceeeekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…