Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar
5:30 tan beri ayaktayım
Tüm temizligi yaptım
Mutfak tüm dolaplari temizledim
Daha dün atılmış koca çöp kovasi yine doldu demek çok fazla vardi oh be bi rahatlık geldi bana
Ramazan öncesi mutfagi temizlemek iyi oldu
Şimdi sira çekmecelerimi elliycem
Sonra kızımla parka gidicem bugün hava çok güzel güneşli

Elhanin profilinde ne yazıyor bir bak istersen
Hafta içi kuruluş osmani izleyemedim simdi izliyordum.Bu mesajlarla da çok pis gaza geldim ya.mavili hatunlar kaptanımız için neler yazılmış bakın.Elhan ve takımını yenmeliyiz.

canim benim sen cocuklara ve eslere cok bakma, benim esim bana pehlivan diyordu diyete basladigimda (bu arada kendisi 188 boyunda 130 kiloluk bir insan ama pehlivan benim ahaha) onunla iddiaya girdik 1 temmuz a kadar 60 kilonun altina dusersem beni istedigim bir yere tatile goturecek bu yaz. Ilk basta yapabilecegime inanmiyordu ama suan Yunanistanda nerelere gidilir, gezilir onlari arastirmaya basladi ahahah :) Ben yunanistana gidelim dedim cunku :)

Sana da onerim, kizinin bu yorumu seni uzmesin ama motive etsin. Kendine de ki hem kendim icin hem de kizim icin rol model olucam, o onunde beni gorup, bir kadin ister ve azmederse neler yapabilir hem kendime hem kizima gosterecegim de. Bu kilolari bir gunde almadik, bir gunde de gitmeyecekler ama hepimiz tecrube ettik ki vazgecmezsek ataminda dedigi gibi geldikleri gibi gidecekler :) bu istenmeyen herkes ve her seye soylenebilecek bir soz bence :) gonderecegi o yaglari bu aziz bedenlerden :)
Bademcigim şişmiş yutkunamiyorum. Ya sabir ya sabir benim iyi olmam lazim, evi temizlemem, eve yetişmem lazim. Neden boyle oluyorum bu sene
Eşimde nöbetçi eczaneden takviye birşey almış inşallah iştah açmaz
canim cok gecmsi olsun, 2 onerim var birtanesi evde varsa toz zencefil, karabiber ve bali karistir yanina ihlamur/ ada cayi gibi bir bitki cayiyla (caya katna ama) bu karisimi bogazinda beklete beklete yavas yavas yutmaya calis yaninda da bitki cayi ic canim. bunu gun icerisinde 3-4 defa tekrarlayabilirsin.
ikincisi de varsa 2 yk dut pekmezini ( yoksa herhangi bir pekmez) 1 tk tereyag katip tavada karistir boyle kaynasin, sonra tahta bir asikla dudagini yakmadan yutabildigin en sicak sekilde yutmaya calis. Aman metal kasik kullanma agzini yakarsin, ufleyerek yut kendini yakma bunu yaparken
her ikiside cok iyi gelen nene tariflerimdir :)
Aman Allahım iki takimda da görünüyorum amacınız beni iki katı zayıflatmaksa ben varım iki katı adım mi atmam gerekiyor o zaman menüleri de iki katı yerim
menuler iki kat olmaz simdi o son cumleye kadar her sey cok guzeldi ahahaha :) sen cok yasa e mi be guzel guldurdun beni, sayende haftasonum neselendi :)

Mümkün mertebe gelmeye çalışıyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…