- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İşin içinde biraz da samimiyetin etkisi var tatlım. Tanımadığım insana elbette ki koyamam bu tür imocileri.
Aç durma sağlıklı bir şey bul kendine. Gerilmeni istemem.
Opera ,google chrome gibi tarayiciTamam buradan bu sebeple ayrilmiyorum yoksa kilolar alip basini gidiyor
Canim,❤
Ben de oyle hatirladim ortim bak lale bahcelerinde gezerken kendini yemeklere kaptirma olur mu? Keske ben de gelip gezsem :)
Ne guzel yazmissin kaptanim beni sectigin icin tesekkurler ayrica bu yazilar alinti mi yoksa kendi el emegin mi :)
Aynen tam gaz ileri
Yeap burdayim :)
Opera ne demek canim?
Google.dan mi araticam opera diyeOpera ,google chrome gibi tarayici
Reklam cikmiyor
Chromeden girerken tum ekranı reklam kapliyor
Bu arada ben cidden 80 kilo durmuyorum neden mi80 üzerindeyken
arkadaşlarım sormadan, kendiligimden 75 varsın gibi birşeyler dediler. E şimdi 81 im. 75 gösteriyorum sankifoto çektirdim, aticam banyodan sonra banyodan sora dediysem yanlış anlaşılma olmasın banyodan önce çektim 75 görünümlü 80 im sanki. Beş kilo beş kilodur.boyum 1.65 yalan olmasın diye 64 dedim. 1.65 e 75 valla iyi diilim
Play storeden indiriyorsun canimGoogle.dan mi araticam opera diye
Afiyet olsun canim25 mart menum
11.00
4 kabak mucver(cok sukur bitti de kurtuldum :) )
Kahve
Ara
1 paket kremali biskuvi :/
18.00
Yarim kase yesil mercimekli terbiyeli corba
Az mumbar dolmasi(aslinda ben bilmem bu yemegi ama kayinvalidem vermisti esimde seviyor diye isitip yedik)
Yarim kase yogurt
Cok az su ictim
Elhan sandriyon Zipzip-
Afiyet olsun canım25 mart menum
11.00
4 kabak mucver(cok sukur bitti de kurtuldum :) )
Kahve
Ara
1 paket kremali biskuvi :/
18.00
Yarim kase yesil mercimekli terbiyeli corba
Az mumbar dolmasi(aslinda ben bilmem bu yemegi ama kayinvalidem vermisti esimde seviyor diye isitip yedik)
Yarim kase yogurt
Cok az su ictim
Elhan sandriyon Zipzip-
Afiyet olsun canımKızlar, az önce iki tane 260 lık şeftalili kefir içtim
Bizim çekirdeğimiz kavrulmuş değil ki sizin yıkım öyle uzun surmeyecegi için bir avuç bile yeter bize.Takımla beraber yiyin o çekirdeği bolbol yiyin.lüp lüp et lıp lıp yağ olsun.
Canım o yazılar bize uygun hale getirilerek yazıldı. Bana ait olan da var.Tamam buradan bu sebeple ayrilmiyorum yoksa kilolar alip basini gidiyor
Canim,❤
Ben de oyle hatirladim ortim bak lale bahcelerinde gezerken kendini yemeklere kaptirma olur mu? Keske ben de gelip gezsem :)
Ne guzel yazmissin kaptanim beni sectigin icin tesekkurler ayrica bu yazilar alinti mi yoksa kendi el emegin mi :)
Aynen tam gaz ileri
Yeap burdayim :)
Opera ne demek canim?
Bak bu iyiydi. Olsun ama zayif gösteriyosam, son 5 kiloyu vermesem de oluraynalar yalan soyleyebilir ama tartilar yalan soylemez canim
Sağol , inanır mısın ömrümde bir kere kabız oldum küçükken. Hadi bir tane de fazladan olsun 2 .Afiyet olsun canımŞeftali kabızlık yapmaz inşallah.
Abla bende de laz burnu var ben ne yapayımAma kadın doğru söylüyor
Zayıflayınca burnumuz ortada kalıyor.
Görüyorum seni çok şükür.Mümkün mertebe gelmeye çalışıyorum canım benim
Bizim çekirdeğimiz kavrulmuş değil ki sizin yıkım öyle uzun surmeyecegi için bir avuç bile yeter bize.
Yalan makinası onlar. Her p tesi cuma gerçekleri söylüyor.aynalar yalan soyleyebilir ama tartilar yalan soylemez canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?