Yedim yavrum yemem mi hatta kendimePasta boreklerden yemedin degil mi
Cok gecmis olsun bu arada insallah önemli bir rahatsizligi yoktur esinin
Iyiyim bende canim pazartesi diye ses edeyim dedim destek olacağız ya
Allah razı olsun canımAllah şifa versin eşine canım inşallah önemli birşey değildir
Supersin canim bende bugun iyi gidiyorumYedim yavrum yemem mi hatta kendimetaktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah
Allah razı olsun canımburnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah
Kuzum elerine sağlık25-31 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 28. Hafta 25.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @Elhan Kırmızı Kaptan 62,10@North River Kırmızı 79,35yazarhanim35 Kırmızı 78,80@Maviokur Kırmızı 59,20@sandriyon Kırmızı 65,70@gezegenfeza Kırmızı 71,00@limonlutarcinlikek Kırmızı 63,30@yildiz4kc Kırmızı 73,70@Suskunkardelen Kırmızı 56,75@masal_19 Kırmızı 59,70@s i d e l y a Kırmızı Sarı 67,9@fesang Kırmızı Sarı 57,10Mavi Takım @pastel34 Mavi Kaptan 61,40sara_28 Mavi 96,20@erenmothers Mavi 74,85@DombiliKus Mavi 80,70@gewezebidik Mavi 67,85@HLLAK Mavi 66,30@dolunaydagel Mavi 81,60Kinoalihatun Mavi 76,45She-Raa Mavi 86,60@Nefesimmmsin Mavi 64,40 Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım @ugurbocuuu Yeşil Kaptan 55,70HanimKelesimiGetir Yeşil 57,20@B O Z A Yeşil 81,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,70@Chedarice Yeşil 82,95@Ytmz Yeşil 69,70@busra ytez Yeşil 70,6 @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,40@Tesnim1903 Yeşil hamiş 66,60@L u c i a Yeşil 84,3@Cordelia 62,5 @Tutku44 83,8
Eşine çok geçmiş olsun ameliyat olursa tüm sıkıntıları geçer daha rahat uyur.Yedim yavrum yemem mi hatta kendimetaktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah
Allah razı olsun canımburnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah
Saol canımgeçmiş olsun canım
Selam canim hosgeldin nasilsinSelam kızlarrrr
İlk kez mi yedin canım.ben %80 lik yiyorum.ağızda acı bir tat bırakıyor iştahı kesiyor diye.keskin tadindan olmuş olabilir.geçmiş olsun.sara_28 canım eti’nin %70 bitterini aldım . 2 kare yedim, bir saat sonra midem bulandı, içim dışıma çıktı resmen. Başım dönüyor ağrıyor ve bulantım çok. Çikolatadan olmuş olabilir mi acaba?
Eşime dedim, hamile misin diyor
Çok fena oldum canım
Geçmiş olsun ablaYarın fizik tedavide randevum var sabah burada olurum sonra gideceğim oradanda çarşıya giderim dolaşırım biraz.
Selam canımSelam kızlarrrr
Geçmiş olsun canım.Benim eşimde cok horlamaya başladı.uyku abnesi oldugundan da şüpheleniyorum.Hangi dra gittiniz branş olarak.Yedim yavrum yemem mi hatta kendimetaktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah
Geçmiş olsun canımYarın fizik tedavide randevum var sabah burada olurum sonra gideceğim oradanda çarşıya giderim dolaşırım biraz.
Geçmiş olsun canımBaşımı kaldıramıyorum resmen saatleri sayıyorum bitsin de gidip uyuyayım diye
Geçmiş olsun canımBaşımı kaldıramıyorum resmen saatleri sayıyorum bitsin de gidip uyuyayım diye
Eşine geçmiş olsun canımYedim yavrum yemem mi hatta kendimetaktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah
Gecmis olsun ablaYarın fizik tedavide randevum var sabah burada olurum sonra gideceğim oradanda çarşıya giderim dolaşırım biraz.
Gecmis olsun canimBaşımı kaldıramıyorum resmen saatleri sayıyorum bitsin de gidip uyuyayım diye
hosbuldum kaptanim iyiyim şükür sen nasılsınSelam canim hosgeldin nasilsin
Geçmiş olsun abla
Selam canım
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun abla
Gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?