Afiyet olsun canım28 Mart pazartesi
8.30 çeyrek simit, birkaç glutensiz kraker çay
11.30 filtre kahve
12.30 öğle yemeği fotoda
14.00 limonlu yeşil çay
20.30 akşam yemeği fotoda
2 litre su bitti 1 litre daha içerim
Adım sayım çok olmadi eşim motor ile işe getirip götüruyor çok yorgunum diye sağolsun
Cordelia Elhan Zipzip-
@menekse_kokusu
Kaptanım bugünden itibaren dikkat etmeye başladim, şükür evimde yemek pişirdim çok mutluyum kızlar
Umarım tartıda da harika olur 58 e inermiyim bilmiyorum da en azından korumusumdur umarımAfiyet olsun canımhepsi harika görünüyor ellerine sağlık.
Geçmiş olsun canım. Biraz daha iyi misin? sen iyiles önemli olan bu.
Böyle devam edersen tabi ki inersin.Umarım tartıda da harika olur 58 e inermiyim bilmiyorum da en azından korumusumdur umarımkaptanım
Amin amin çok aminBöyle devam edersen tabi ki inersin.
Afiyet şifa olsun canım28.03.2022 pazartesi
8.45
Sade nescafe
13.00
2 dilim kepekli ekmek arasına krem peynir kurutulmuş domates ezmesi, roka
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
14.20
Sade nescafe
16.15
1 adet yeşil elma
1 kutu ayran
( şu ara öğün namına bir şey kalmadı bende çıkartmaktan eve geldim ilaç alana kadr devam ettim)
Akşam
19.20
Bir kase tavuklu domatesli şehriye çorbası
Su:1.5 litre
Suyum az biliyorum ama bulantımdan içemedim
Hem üşütüp hem regl olmayı başardım nasıl yaptıysam
@Maviokur @masal_19 @SuskunkardelenElhan @North River @gezenfeza @yildiz4kc @sandriyon @limonlutarcinlikek
Ayaklarına sağlık canımMenüm, adımlarım bittiğine göre yazabilirim
15: 00
Bulgur pilavı
Kavurma et
Çoban salata ( fazlaca)
2 lt su
2 kupa kahve
Yeşil çay icermiyim bilmiyorum
Eki Görüntüle 3035914
Zipzip-
Cordelia
Elhan
@yildiz4kc
Sinemaki değil de o hadis çörek otu diye biliyorum.Eki Görüntüle 3035917
Tam karşıma çıkmışken sizlerlede paylaşıyım
Ben seni tanıyamadımTeşekkür ederim.. uzun zamandır değiştireyim diyordum. Ama isim yoktu aklımda bugün şarkı dinlerken geçti ben de değiştirdim
Çok geçmiş olsun canım yaa ama suyu iç az o sıvı takviyesi alman lazım, sıcak su torban varsa onu yap yat uyu dinlen, acil şifalar diliyorum canım28.03.2022 pazartesi
8.45
Sade nescafe
13.00
2 dilim kepekli ekmek arasına krem peynir kurutulmuş domates ezmesi, roka
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
14.20
Sade nescafe
16.15
1 adet yeşil elma
1 kutu ayran
( şu ara öğün namına bir şey kalmadı bende çıkartmaktan eve geldim ilaç alana kadr devam ettim)
Akşam
19.20
Bir kase tavuklu domatesli şehriye çorbası
Su:1.5 litre
Suyum az biliyorum ama bulantımdan içemedim
Hem üşütüp hem regl olmayı başardım nasıl yaptıysam
@Maviokur @masal_19 @SuskunkardelenElhan @North River @gezenfeza @yildiz4kc @sandriyon @limonlutarcinlikek
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim kuzuya.Yok yaa bu sene çok oldu okuldan mikrop kapıyor herhalde bağırsakları kötü oldu salgın var dedi doktor çok şükür iyi
Ben de çörekotu diye biliyordum, hadisleri bile ticarete alet ediyorlar neye guvenicez Allah yardımcımız olsunSinemaki değil de o hadis çörek otu diye biliyorum.
Aynı şeyleri düşündüm. Sinameki kaynatılıp içildiğinde bağırsak florasina ciddi zarar veriyormuş. Feza neyse ki ufalayip kullanmıştı .Ben de çörekotu diye biliyordum, hadisleri bile ticarete alet ediyorlar neye guvenicez Allah yardımcımız olsun
Aaaa direkt içmemek lazım desene ztn alışverişe çıkmadın okumadım da nasıl kullanılır sagolasinAynı şeyleri düşündüm. Sinameki kaynatılıp içildiğinde bağırsak florasina ciddi zarar veriyormuş. Feza neyse ki ufalayip kullanmıştı .
Ben de cuma kizartabilirsem kaç tane yedigimi yazarım canısıO zaman kizartirsin harci sen yapıyorsan kizartma kısmı daha kolay olur
Yiyebilsem kac tane yerdim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?