Ben seni tanıyamadım
Tamam arar bulurum
Canım masal19Tamam arar bulurum
Evde yemek pişmeye başlamış ya artık toparlarsin ortim28 Mart pazartesi
8.30 çeyrek simit, birkaç glutensiz kraker çay
11.30 filtre kahve
12.30 öğle yemeği fotoda
14.00 limonlu yeşil çay
20.30 akşam yemeği fotoda
2 litre su bitti 1 litre daha içerim
Adım sayım çok olmadi eşim motor ile işe getirip götüruyor çok yorgunum diye sağolsun
Cordelia Elhan Zipzip-
menekse_kokusu
Kaptanım bugünden itibaren dikkat etmeye başladim, şükür evimde yemek pişirdim çok mutluyum kızlar
Teşekkür ederim canım ❤Ortağım nick mi değiştietiket yapıcam bulamadım masallah çok dengeli çok güzel menun
Saniyesinde buldum masalımBenim bennn masal
Ben masal19 aramayla uğraşma ❤❤Tamam arar bulurum
Teşekkür ederim tatlımAfiyet olsun kaptanım
Kokundan güzelliğinden anlamaliydim di miBen masal19 aramayla uğraşma ❤❤
Dimi amaaa❤ seviliyorsun kaptanımKokundan güzelliğinden anlamaliydim di mi
Canim ikizlerim hastalandi okula gitmediler bugun evde onlarlaydim hic disari cikmadim. Akilli saatim olmadigi icin telle sayim yapiyorum. Onu da hic elime alamadim alinca direkt video isyiyo benimkiler.Afiyet olsun kuzum adimlara noldu oyle
Seni kırar mıyım kaptanım, aşağıdayım şimdiAyaklarına sağlık canımYeşil çay içersin niye içemeyesin. Ocağa sıcak su koy bak hemen demlenir.
Ikisi de varSinemaki değil de o hadis çörek otu diye biliyorum.
geçmiş olsun canım. nasıllar şimdi?Canim ikizlerim hastalandi okula gitmediler bugun evde onlarlaydim hic disari cikmadim. Akilli saatim olmadigi icin telle sayim yapiyorum. Onu da hic elime alamadim alinca direkt video isyiyo benimkiler.
Sinamekiyle ilgili bu canım çörek otu ile ilgili de varSinemaki değil de o hadis çörek otu diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?