• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

askrhpozitif askrhpozitif canim hoşgeldin. Sayfa arasinda seninde kgnu gördüm aman çok dikkat et. Biliyorsunki şuan aldığın kgyu bebekten cok kendine aliyosun :(
Ben iki kizimda da ilk 3 ay hiç kg almamıştım. Canimin istedigini yiyordum yine ama istifra ederdim. Taa ki istifralar bitince bogazimin önüne gecemeyip ikisinde de 28er kg aldim. Almak cok kolay ama vermek goruyosunki cok cok zor :'(

Evet senin yaptığın gibi de söylüyordu kitabinda. Az kullan tamam mi. Saçlarına da sinameki iyi gelmiş. Kullanan biri de anlatmıştı. Bir süre sinameki kullanmış bağırsak problemleri için ama sonra saçları coşmuştu
İçmek yerine saçlarımızı yikasak nasıl olur?
Qyni etki olurmu

Eki Görüntüle 3035991
İbrahim Saraçoğlu böyle diyor...En doğrusunu Allah bilir. Fezacim Hadis' te adının geçtiğini söylüyor. Bilemedim kuzum...
Ben bir tırsmadim değil kalsın form çayı fln filan idare edicem yavaştan düzenliyorum ztn stresim fln azalınca demek ki

askrhpozitif askrhpozitif canim hoşgeldin. Sayfa arasinda seninde kgnu gördüm aman çok dikkat et. Biliyorsunki şuan aldığın kgyu bebekten cok kendine aliyosun :KK43:
Ben iki kizimda da ilk 3 ay hiç kg almamıştım. Canimin istedigini yiyordum yine ama istifra ederdim. Taa ki istifralar bitince bogazimin önüne gecemeyip ikisinde de 28er kg aldim. Almak cok kolay ama vermek goruyosunki cok cok zor :'(
Valla.ben ilk 2 ayda 3 kilo aldım 64 den 67 ye çıktım
Tartıda kilomu görünce kendime ayar vermeye karar verdim

Supersin canim bende bugun iyi gidiyorum🥰🥰
Esine cok gecmis olsun Ameliyati sorunsuz geçer insallah🙏
Allah razı olsun canım 😘
Kuzum elerine sağlık :KK200:

Eşine çok geçmiş olsun ameliyat olursa tüm sıkıntıları geçer daha rahat uyur.
Çok sağol abla.uyku apnesi en kötüsü uzun süre nefesini tutuyor.o arada uyandırmak çok zor oluyor💋
Geçmiş olsun canım.Benim eşimde cok horlamaya başladı.uyku abnesi oldugundan da şüpheleniyorum.Hangi dra gittiniz branş olarak.
Sağol canım 💋 KBB doktoruna gittik.iki gece uyku da apneyi takip etmek için hastanede yattı.bunun için hastanede bölüm vardı.sabaha kadar cihazla yattı.85 kez nefesini tutmuş.eşin de inşallah öyle bir şey yoktur.suphe ediyorsan mutlaka görünsün 👩‍❤️‍💋‍👩
Eşine geçmiş olsun canım
Canım benim çok teşekkür ederim 😘
Geçmiş olsun canım. 🥰
Teşekkür ederim prenses 😘
Geçmiş olsun bitanem eşinin ameliyatı hayırla sonuçlansin. :dua:
Amin Ablam Allah razı olsun 💋

geçmiş olsun canım. nasıllar şimdi?
Sagol. Aslinda sabah iyilerdj ama gece cok artiyor oksurukleri
Oohhh:KK43: gecmis olsun bebelere noldu
Cok oksuruyorlar
Hiç sorma 😫

Geldim geldim doğuma kadar azıcık dizginlemem lazım son haftalarda çok kilo aldim

Amin canım teşekkür ederim ☺️

Senin yerine ben indirdim mideye😅

Bende tozunu baharat olarak kullanmakta sakınca yok diye biliyorum abla

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıllar
Gece olunca yine oksuruk basladi
28 mart

Kahvalti
1 kucuk lavas arasi peynirli tost

Ara
Kahve
7 badem
2 kivi

Aksam
1 kuru patlican dolmasi
3 yk yogurt
Salata
Avuc ici buyuklugunde lavas

Su 3l
Adim 8021

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan Beth18 Beth18
Baya az yemissin afiyet olsun

Menüm
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 ceviz
Akşam
Ton balıklı salata
2 lt su
Screenshot_20220329_002957.webp
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

İyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugün 😔 küçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Ayyy :( cok gecmis olsun cnm
Rabbim sifa versin insallah bir an once toparlanif
Bizede haber et sonuclari cok uzuldum

Kizlar selam,
ikogunin menusunu yazayim. Bu aralar yine cok yogun, ya galiba ben hep yogunum 🙈

27 mart pazar
11.30 1 yumurtadan kabakli omlet (veya yumurtali kabak) 2 dilim peynir 2 ceviz ici, 2 kuru kayisi yesillik sekersiz cay

15.30 1 kahve 2 ceviz ici

17.00 1 elma 1 kase yogurt

19.30 1 parca izgara et(biftek) 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 lokma ekmek 2 yk humus
si 2.5 lt
adim 7428
arada bitki cayi da var

28 mart pzts
12.30 1 omlet, 2 dilim peynir 2 ceviz 2 kayisi 1 kase yagsiz tuzsuz salata

14.30 1 kahve 2 ceviz ici

17.00 1 kase yogurt icinde 1 porsiyon yaban mersini var

20.00 5-6 yk izmir kofte (firinda)
1 yk pilav
1 kase yagsiz tuzsuz salata
spor 5059 adim (bugun 8 bon yapamadim kusira bakmayin 😔

pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- HLLAK HLLAK