Ben iki kizimda da ilk 3 ay hiç kg almamıştım. Canimin istedigini yiyordum yine ama istifra ederdim. Taa ki istifralar bitince bogazimin önüne gecemeyip ikisinde de 28er kg aldim. Almak cok kolay ama vermek goruyosunki cok cok zor :'(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçmek yerine saçlarımızı yikasak nasıl olur?Evet senin yaptığın gibi de söylüyordu kitabinda. Az kullan tamam mi. Saçlarına da sinameki iyi gelmiş. Kullanan biri de anlatmıştı. Bir süre sinameki kullanmış bağırsak problemleri için ama sonra saçları coşmuştu
Ben bir tırsmadim değil kalsın form çayı fln filan idare edicem yavaştan düzenliyorum ztn stresim fln azalınca demek kiEki Görüntüle 3035991
İbrahim Saraçoğlu böyle diyor...En doğrusunu Allah bilir. Fezacim Hadis' te adının geçtiğini söylüyor. Bilemedim kuzum...
Valla.ben ilk 2 ayda 3 kilo aldım 64 den 67 ye çıktımaskrhpozitif canim hoşgeldin. Sayfa arasinda seninde kgnu gördüm aman çok dikkat et. Biliyorsunki şuan aldığın kgyu bebekten cok kendine aliyosun
Ben iki kizimda da ilk 3 ay hiç kg almamıştım. Canimin istedigini yiyordum yine ama istifra ederdim. Taa ki istifralar bitince bogazimin önüne gecemeyip ikisinde de 28er kg aldim. Almak cok kolay ama vermek goruyosunki cok cok zor :'(
Insallah ramazanda duzelirsinBen ilk kez yaşıyorum. Ev yemeği yapasimda yok yiyesimde![]()
Allah razı olsun canımSupersin canim bende bugun iyi gidiyorum
Esine cok gecmis olsun Ameliyati sorunsuz geçer insallah![]()
Çok sağol abla.uyku apnesi en kötüsü uzun süre nefesini tutuyor.o arada uyandırmak çok zor oluyorKuzum elerine sağlık
Eşine çok geçmiş olsun ameliyat olursa tüm sıkıntıları geçer daha rahat uyur.
Sağol canımGeçmiş olsun canım.Benim eşimde cok horlamaya başladı.uyku abnesi oldugundan da şüpheleniyorum.Hangi dra gittiniz branş olarak.
Canım benim çok teşekkür ederimEşine geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim prensesGeçmiş olsun canım.![]()
Amin Ablam Allah razı olsunGeçmiş olsun bitanem eşinin ameliyatı hayırla sonuçlansin.![]()
Hayattan cok fena sıkıldım zaten...Insallah ramazanda duzelirsin
Rutinden sklmisda olabilirsin
Kucuk bir bunalim geçiriyor olabilirmisinHayattan cok fena sıkıldım zaten...
Sagol. Aslinda sabah iyilerdj ama gece cok artiyor oksuruklerigeçmiş olsun canım. nasıllar şimdi?
Cok oksuruyorlarOohhhgecmis olsun bebelere noldu
Gece olunca yine oksuruk basladiHiç sorma
Geldim geldim doğuma kadar azıcık dizginlemem lazım son haftalarda çok kilo aldim
Amin canım teşekkür ederim
Senin yerine ben indirdim mideye
Bende tozunu baharat olarak kullanmakta sakınca yok diye biliyorum abla
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıllar
Baya az yemissin afiyet olsun
Hamile idin sanırım ne kadar olduİnşallah bakalım cumaya kadar ful sağlıklı beslenme yapmam lazım bugün fena kaçtı ipin ucu
Cok gecmis olsun canimİyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugünküçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Canim benimkide oyleydiCok oksuruyorlar
Ayyyİyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugünküçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Sağol canımCok gecmis olsun canim
Amin. Allah razı olsun gülüm. Yazarım inşallahAyyycok gecmis olsun cnm
Rabbim sifa versin insallah bir an once toparlanif
Bizede haber et sonuclari cok uzuldum
İnşallah rota değildir canım Allah şifa versin çok geçmiş olsunAmin. Allah razı olsun gülüm. Yazarım inşallah