Yaparsam firinda deneyeyim teşekkür ederim canimFırında yapabilirsin hem yağlı olmaz hemde daha sağlıklı olur
Afiyet olsun canim28 mart
Kahvalti
1 kucuk lavas arasi peynirli tost
Ara
Kahve
7 badem
2 kivi
Aksam
1 kuru patlican dolmasi
3 yk yogurt
Salata
Avuc ici buyuklugunde lavas
Su 3l
Adim 8021
Zipzip- @Cordelia @Elhan @limonlutarcinlikek
geçmiş olsun ablaKaldım gene bu ara hafta sonu siöit ve sıcak ekmeği götürdüm onan yanii.
Sporu bir kaç gündir aksattım sırtım başladı gene ağrılar var,bugün fizik tedaviye gideceğim.
Biraz daha iyiym ablacım dün mide bulantısıyla başladı akşam eve gittiğimde regl olmuştum. Bir mide bulantısı kusma titreme derkenGünaydın çok geçmiş olsun ne oldu sana öyle şimdi nasılsın.
Sağol canımcım zaten vardı ağrılarım ondan bu ara zorlamak istemiyorum .geçmiş olsun abla
Kan tahlilim temiz çıktı serum verdi bulantı için. Özel dönemindesin doğal olabilir dediNe dedi doktor çok geçmişle rolsun.
Anladım canım geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsinYoğun işler canım birde yerime bakacak kimse yok
Günaydınlar
Saol canımAnladım canım geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 ceviz
Akşam
Ton balıklı salata
2 lt su
Eki Görüntüle 3036051
Zipzip- @Cordelia @Elhan
Neyseki temiz çıkmış hepside,o döenmlerdeysen olabiliyor bunlar,kızımda öyleydi bazı aylar çok ağır geçerdi kusardı oda.Kan tahlilim temiz çıktı serum verdi bulantı için. Özel dönemindesin doğal olabilir dedi
Anladım canım geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
İlk defa oldu 28 yaşındayım ilk defa böyle acillik olacak kadr bulantım oldu. Tansiyonum 11 e 14düNeyseki temiz çıkmış hepside,o döenmlerdeysen olabiliyor bunlar,kızımda öyleydi bazı aylar çok ağır geçerdi kusardı oda.
Regl dönemi maalesef,küçük tansiyonunda yüksek çıkmış.İlk defa oldu 28 yaşındayım ilk defa böyle acillik olacak kadr bulantım oldu. Tansiyonum 11 e 14dü
giniydin bibiğimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
ne yedinde o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrTartıldım 58.9 çıktım. 4 günde nerdeyse iki kilo almışım
GünaydınlarGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Verirsin sen merak etme bu hafta takımda yoktun zaten demi..Tartıldım 58.9 çıktım. 4 günde nerdeyse iki kilo almışım
Hayal gücüne bırakıyorumginiydin bibiğim
ne yedinde o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tahmn etme bile çok yiyorrginiydin bibiğim
ne yedinde o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet ablacım takımda değilim bu haftaGünaydınlar
Verirsin sen merak etme bu hafta takımda yoktun zaten demi..
Sabah ölçtüm düzene girmiş de bugün biter mi acaba diyorum 4 ü geçiyordu uyuduğumdaRegl dönemi maalesef,küçük tansiyonunda yüksek çıkmış.
ayyy franboğazlı yaş pasta olsada yesekHayal gücüne bırakıyorum
aboooTahmn etme bile çok yiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?