Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İçmek yerine saçlarımızı yikasak nasıl olur?
Qyni etki olurmu
Buranın yani kk nin meşhur kürü var ya bemix bepanthen evigen badem yağı ve sinameki çayı karışımı 3 ay yapmıştım saç çıkartmıştı ve saçlarım epey uzamıştı ama karisimdakilerden hangisi daha çok etki etti bilmiyorum çok da meşakkatli bisey kafam üşüyordu ben bu saç kürlerini düzenli yapamıyorum

Şimdi lavanta suyu ile durulama yapıyorum banyodan sonra o çok iyi geliyor yaşlanmayı dökülmek şip diye kesti ama bu durulanmadigi için zorlanmıyorum ve guzel de kokuyor

Afiyet olsun canim
Ben de cuma kizartabilirsem kaç tane yedigimi yazarım canısı
Merakla sayıyi bekliyorum
Afiyet olsun kaptanim

Sonuna kadar destek

Afiyet olsun canim
Canim ikizlerim hastalandi okula gitmediler bugun evde onlarlaydim hic disari cikmadim. Akilli saatim olmadigi icin telle sayim yapiyorum. Onu da hic elime alamadim alinca direkt video isyiyo benimkiler.
Cook gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Slmmmm ne yapıyonuz? Ben geldim tık tık. Eki Görüntüle 3035988

Çok geçmiş olsun canım.

Zordur uyu apnesi,ameliyat olacak demi mutlaka faydasını görür,çok geçmiş olsun.
Eşimde horlar,kkb doktora gitmiştik oda demişti uzun sürelim diye,yok sayıyordum demiştim

Aktardan alıp toz hale getiriyorum, nane gibi oluyor, baharat gibi kullanıyorum.
Çorbada, salata da, yumurta da.
Baya ise yarıyor.
Zaten çayı tavsiye edilmiyor, böyle tavsiye ediliyor
Dün nettende okudumda çok tavsiye edilmiyor çayıda,bağırsaklarada zarar veriyormuş.
Toz olarak daha iyi dediğin gibi,teşekkürler denerim bunu mutlaka.

Günaydın canım. Nasıl geçti tedavi?
Günaydın kaptanım,dün kan verdim bugün çıkacakmış herhalde.
Kolestrol için ldl yüksek çıkıyor hep,dünkü de yüksek çıkarsa başka tahlil istemezse raporlu ilaç verilecek.
Annen nasıl oldu daha iyidir umarım .

İnsalllah iyi çıkar. Simdi yanina gidiyorum. Temizlik yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…