Ahahaha yanıma alacağım 3 şeyden biri Arap pilavı
Yok canım yeme benceBugün de yesem mi bitter
Seni tatlı niyetine cordişyamHerkesi topluyorum ıssız adaya. Bak @She-Raa var onu ye kebab yiyor eti lezzetlidir. Ben makarna yiyorum. Yeme beni..
Evet olabilir. Ne güzel. Aç diilsin bence senHımmm , vücudun su topladı desene
Bebeği uyuttum , beniö de çok uykum geldi. Eşim de yok , arkadaşlarıyla. Adımları tamamlarım yatarım herhalde
Afiyet olsun. Sucuğu mangalda severimIyilik valla, ben ne kadar az öğün yapıyorsam eşim iki katı fazla yapıyor, acıkmış, sucuk kızartıyorum
Tamam o benim ıssız adamda olsun. Gerçi niyeti bozdu beni yiyecek. Muhtemel ben dua edeceğim, Boşnak gemisi börek getirsin kurtulayım diye.Balık tutar tutmasına da ömrümü de yerdi. Abla şimdi gözleme olsa da yesek...yok şuradan Boşnak gemisi geçse bize börek getirseler falan ..yok kuzum ya o evinde kalsın...
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Uyuyamazsam gelirim
İyi geceler.Iyi geceler kizlar
Uyuyamazsam gelirim
Boşnak gemisine kahkahayı patlattımBalık tutar tutmasına da ömrümü de yerdi. Abla şimdi gözleme olsa da yesek...yok şuradan Boşnak gemisi geçse bize börek getirseler falan ..yok kuzum ya o evinde kalsın...
TamamBen yarın coşicim
Hiç halim yok tatlım.menüleri zor cevaplıyorum arada bir alintilardan neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorum.
Tamam o benim ıssız adamda olsun. Gerçi niyeti bozdu beni yiyecek. Muhtemel ben dua edeceğim, Boşnak gemisi börek getirsin kurtulayım diye.
Çok sevindim tatlı SaracımMerhaba kızlar diyetisyen kontrolüm güzel geçti cumaya güzel bir eksiyle gelebilirim
Ay şu an aklımdan ne mamalar geçiyorHa şöyle bee fesang, havamizi bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?