Afiyet olsun biricik kaptanım29 Mart
07.00 Limonlu Nescafe (deneme amaçlı, berbattı)
10.00 Peynir, yarım paket yulaflı light bisküvi, elma , iki ceviz, kahve
12.30 Bir elma , karışık kuru yemiş , çay
18.30 Sade Türk kahvesi
19.00 Fırında köfte , Bir kivi
İki litre su, yatana kadar içeceğim
Bitki çayı
pastelfit Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3036548
Fetiş bir objeye aşırı düşkün olmak diye biliyorum bakicam Google'dan derhalfesang ruh ikiziyiz ya biz, o zaman bı farkımız olsun ve ben sana fesiiii mi desem, olmadı
fisiiii
Fesiş hiç olmadı
Fetiş neydi yaa kesin kötü bir şeydiheh hatırladım, tövbe tövbe
Komşu gezmesine gidelim derse benim adaya getirme olur niye olmasın sende kalsın.Tamam o benim ıssız adamda olsun. Gerçi niyeti bozdu beni yiyecek. Muhtemel ben dua edeceğim, Boşnak gemisi börek getirsin kurtulayım diye.
Sus sus sakinnnn söylemeFetiş bir objeye aşırı düşkün olmak diye biliyorum bakicam Google'dan derhal
Aaaaaaa kimse beni istemiyor kendime sürgün adası yapcamKomşu gezmesine gidelim derse benim adaya getirme olur niye olmasın sende kalsın.
Teşekkür ederim canımÇok sevindim tatlı Saracım
Gözün aydın tatlım.Merhaba kızlar diyetisyen kontrolüm güzel geçti cumaya güzel bir eksiyle gelebilirim
Çok güzel olur.Aaaaaaa kimse beni istemiyor kendime sürgün adası yapcam
Afiyet olsun canımcım
Afiyet olsun canim
Sevgili günlük bugün canım brownie istediÇok güzel olur.Oturur anılarını yazarsın. Şişenin içine mesaj yazar bize atarsın.
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun biricik kaptanımlimonlu Nescafe neden?
Ama limon kahve ishale iyi gelmez mi tam tersiTeşekkür ederim bitanemDün bir arkadaş paylaşmıştı ben eksik kalmayım dedim de .. sevmedim. kabızlığa iyi geliyormuş.
Dayak dersen dayanamaz gelirim bak ..Sevgili günlük bugün canım brownie istedi
Sevgili günlük bugün canım Boşnak mantısı istedi
Sevgili günlük bugün canım haşhaşlı gözleme istedi
Sevgili günlük bugün canım DAYAK istedi
Valla yazarken aklıma geldi ayıp bir şey olduğu. Anlamına bakmadim bu zamana kadar, çünkü mantıken bir şeyler anlıyordum. Valla yine sacmalamaya başladim .olsun seviyorum beni,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?