- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Eşimin Cuma’ya künefe planı var, daha önce bir yerde yemiştik, peyniri şahaneydi. Tekrardan oraya gidelim, ödülünü yapalım dediCuma gunu baska kaçamak yapmazsan aslinda yiyebilirsin canim
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
2 köz biber 3 çeri domates biraz taze nane
1 dilim beyaz peynir 5 zeytin
1 bardak çay
Ara 14:30 1 fincan Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam 17:00 yoğurtlu pancarlı brokoli salatası 1 tabak
2 küçük ızgara tavuk göğüs
3,5 litre su
Zipzip- pastelfit Cordelia Kinoalihatun
Salı günlerinin stresini vücudum kaldırmıyor artık canım. Bu okulda nöbet saati çok uzun. Sabah sekizde başlayıp akşam 18.00 ' e kadar devam ediyor. Hiçbir okulda böyle bir uygulama yok. Öğretmen arkadaşlar var grubumuzda en geç dörtte bitiyordur. Her sınıfın haftada bir gün dersi var. Sanayide ustalarının baskısınin acısını bu bir günde çıldırarak atıyorlar.Nöbet yordu seni ablacim
Sağol hocamGeçmiş olsun fezacim.
Yaa ne guzel esin destek oluyor canimEşimin Cuma’ya künefe planı var, daha önce bir yerde yemiştik, peyniri şahaneydi. Tekrardan oraya gidelim, ödülünü yapalım dedio da alıştı, artık Pazartesi ve Cuma günleri arıyor kilomu soruyor. Kazandın mı kaybettin mi diyor Akşam fazla yiyecek gibi olursam bu nasıl bir diyet diyor bugün bir kutu çikolata getirmiş, Cuma günü ye dedi, dolaba koydu
Afiyet olsun kuzucumMenüm
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
2 köz biber 3 çeri domates biraz taze nane
1 dilim beyaz peynir 5 zeytin
1 bardak çay
Ara 14:30 1 fincan Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam 17:00 yoğurtlu pancarlı brokoli salatası 1 tabak
2 küçük ızgara tavuk göğüs
3,5 litre su
Zipzip- pastelfit Cordelia Kinoalihatun
Az kaldi ablacim insallah nöbetlerinde bitecekSalı günlerinin stresini vücudum kaldırmıyor artık canım. Bu okulda nöbet saati çok uzun. Sabah sekizde başlayıp akşam 18.00 ' e kadar devam ediyor. Hiçbir okulda böyle bir uygulama yok. Öğretmen arkadaşlar var grubumuzda en geç dörtte bitiyordur. Her sınıfın haftada bir gün dersi var. Sanayide ustalarının baskısınin acısını bu bir günde çıldırarak atıyorlar.
Derdimi paylaşayım dedim.dertsiz insan mı var ...
Şikayet ettiğimden değil de yoruldum napiiim.
Sağ olsun destek oluyor. O da verdi 2-3 kiloYaa ne guzel esin destek oluyor canim
Tam on nöbetim kaldı canım.Az kaldi ablacim insallah nöbetlerinde bitecek
Yıldızım gözlerimi kamaştırdın.Elhan Cordelia Zipzip- gezegenfeza
9.30: Dereotlu omlet, domates, mor lahana, kapya, pancar, zeytin, labne, 1 dilim ekmek ve cay
13.30: Sütlü kahve ve cevizli kayısı
18.30: Kıymalı kabak, yoğurt ve turp
20.00: Sütlü kahve
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3036535
Afiyet olsun canım29 Mart Salı menüm
11.30 kahvaltı: 1 kaşarlı tost kepekli ekmekten , 2 yum pırasalı omlet, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, çay
15.30 ara: 1 kase yoğurt, 1 elma
16.30 ara: 1 fincan yer fıstığı
18.30 akşam yemeği: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 5 sıkım mercimek köftesi, yeşillik, 2 sb ayran
21.00 : 1 fincan yeşil çay içeceğim
Su: 3 litre
Zipzip- pastelfit sara_28
Herkesi topluyorum ıssız adaya. BakYaaaa benim canım cordişimşöyle birkaç saat ıssız ada iyi olurdu heee
Peki ya ben seni yersem
Balık tutar tutmasına da ömrümü de yerdi. Abla şimdi gözleme olsa da yesek...yok şuradan Boşnak gemisi geçse bize börek getirseler falan ..yok kuzum ya o evinde kalsın...
Afiyet olsun canimElhan Cordelia Zipzip- gezegenfeza
9.30: Dereotlu omlet, domates, mor lahana, kapya, pancar, zeytin, labne, 1 dilim ekmek ve cay
13.30: Sütlü kahve ve cevizli kayısı
18.30: Kıymalı kabak, yoğurt ve turp
20.00: Sütlü kahve
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3036535
Maşallah ayaklarına sağlık bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?