Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
2 köz biber 3 çeri domates biraz taze nane
1 dilim beyaz peynir 5 zeytin
1 bardak çay

Ara 14:30 1 fincan Türk kahvesi
2 kare bitter

Akşam 17:00 yoğurtlu pancarlı brokoli salatası 1 tabak
2 küçük ızgara tavuk göğüs

3,5 litre su
Zipzip- pastelfit Cordelia Kinoalihatun

Eklentiler

• 62BDA418-CEC2-4B3A-A27E-656BC9C77AF0.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 26
Cuma gunu baska kaçamak yapmazsan aslinda yiyebilirsin canim
Eşimin Cuma’ya künefe planı var, daha önce bir yerde yemiştik, peyniri şahaneydi. Tekrardan oraya gidelim, ödülünü yapalım dedi o da alıştı, artık Pazartesi ve Cuma günleri arıyor kilomu soruyor. Kazandın mı kaybettin mi diyor Akşam fazla yiyecek gibi olursam bu nasıl bir diyet diyor bugün bir kutu çikolata getirmiş, Cuma günü ye dedi, dolaba koydu

Afiyet olsun canim

Nöbet yordu seni ablacim
Salı günlerinin stresini vücudum kaldırmıyor artık canım. Bu okulda nöbet saati çok uzun. Sabah sekizde başlayıp akşam 18.00 ' e kadar devam ediyor. Hiçbir okulda böyle bir uygulama yok. Öğretmen arkadaşlar var grubumuzda en geç dörtte bitiyordur. Her sınıfın haftada bir gün dersi var. Sanayide ustalarının baskısınin acısını bu bir günde çıldırarak atıyorlar.
Derdimi paylaşayım dedim. dertsiz insan mı var ...
Şikayet ettiğimden değil de yoruldum napiiim.

Yaa ne guzel esin destek oluyor canim

Afiyet olsun kuzucum

Az kaldi ablacim insallah nöbetlerinde bitecek

Afiyet olsun canım

@fesang ne yerse yesin bana ne? Balık tutsun. Öğrencilerinden dumanla Arap pilavı istesin...
Balık tutar tutmasına da ömrümü de yerdi. Abla şimdi gözleme olsa da yesek...yok şuradan Boşnak gemisi geçse bize börek getirseler falan ..yok kuzum ya o evinde kalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…