Çok teşekkür ederim canım güle güle kullan çok hoşmuşmoto360 canim, Turkiye'de pek yaygin degil. Hos burada da pek yaygin degil ahaha ben eski fanlariyim moto360 in, ilk moto360 saatimi esim yillar once hediye almisti. Sonra o bozuldu tabi yillar icerisinde, 2. generasyonu cikti saatin bende gecen sene onu aldim. Daha guzelleri sana hediye gelsin canim benim :)
Bnce vitamin olduğu için kilo yapar diye düşünüyorumKızlar bir şey soracağım supradyn gibi takviyeler kg yapar mı acaba kullanan var mı aranızda
Sağol ama ekside değilim maalesef. Pazartesi 200 gram eksiydi ya geri almışım. Bugün carsamba ve ben halâ cuma günkü kilomdayimGünaydın canim gecmis olsun
Iyi seyirler ablacim
Günaydın canim
Eksidesin en azindan hem daha cumaya 2 gun var dikkat edersen eksileri görürsün
Günaydın canimGünaydın
Olsun 2 gunde eksiye dusersin moralini yuksek tutSağol ama ekside değilim maalesef. Pazartesi 200 gram eksiydi ya geri almışım. Bugün carsamba ve ben halâ cuma günkü kilomdayim
İlk evlendiğimde 2 tane almıştım canım şimdi bulamıyorumKahvaltı değilde suplaya bayıldım
İnşalah teşekkür ederim:)Bende çocukların küçük olduğu zamanları özledim.
3 küçük çocuk, kayinvalide, huysuz koca, bitmeyen misafir ( baş tacı, keşke haftada bir de olsa ağırlayabilsem)
Evim mis gibi tertemiz, yemeklerim 14: 00 da hazır, 16 da işe gider, 19 da gelip devam iş yapardım.
Çocuklar ve valide yatınca dünyalar benim olurdu.
Şimdi de evim temiz, eskisi gibi her tarafı yapıp oturamıyorum. Biri gidiyor, biri geliyor.
Güle güle kirletin canım
Evet kg verince bütün degerlerim duzeldiHba1c değerini düşürebildiniz mi acaba bendede açlık şekerım 99 95 cıkıuor ama hb yuksek cıkmıs
Covidken C vitamini takviyesi olarak aldım ama sonra halsiz kaldıkça fayda sağladı o zaman diyet yapmadığım için kg yönünden farketmedimCanım o marka olarak bilmiyorum ama ben çok fazla takviye kullanıyorum diyetisyen ve doktor kontrolünde kafama göre değil tabi kilo alımı yapmaz dediler yapmadı da ama belki de kilomu yavas vermeme sebep olabilir bilemeyeceğim
C vitamini takviyesi aslındaBnce vitamin olduğu için kilo yapar diye düşünüyorum
İyi gecelerİyi geceler dostlar.
@fesang ruhumu dinlendirdin bitanem.
Şifasin yorgun gönüllere
Allah hepinize rahatlık versin.
Afiyet olsun canım. Kurabiyeler çok geç olmuş, küçükmüydü bariKizlar selam,
Bugun ofise gittim geldim yine cok yogundu. Menumu yazayim, yarin artik vaktim olursa alintilarima donucem.
08:00 1 kahve
12:30 1 salata kasesi carpacio salata, 1 kase corba
sonrasinda 2 kuru kayisi 2 ceviz
15:00 2 kuru kayisi 2 ceviz
16:30 1 kase mangolu ve granolali yogurt
20:30 (ofisten 7 de ciktim yol zaten 1 saat eve gelip yemegi isitmam bu saat oldu) 2 yk izmir kofte 5 yk kabak sote (icinde azicik da peynir var) 1 kase yagsiz tuzsuz salata
22:00 3 tane kurabiye, arkadaslar caya geldi, normalde misafir cagirmadim ama bizden birseyler alacaklardi gelince de bir cay demledim, yanina birseyler cikarinca, bende gunun yorgunluguyla tutamadim kendimi
Su 3 lt
spor 9554 adim 955 puan
Salilari yol beni cok yoruyor, sabah trafik vardi 1.30 saatte gittim ofise, donuste gec ciktigim icin trafik yoktu 1 saatte geri donus 2,5 saatim yolda araba kullanrak gecti. Cok sukur gerci isimi seviyorum ama salilari epey yorucu oluyor 6 da kalkip karanlikta yola cikiyorum, aksam da 8 de ancak eve girebiliyorum. Ama 2 sene issiz kaldigim icin, hic itirazim yok, 5 gun gidip gelmeyi goze almistim ise baslarken, coronanin bana faydasi bu oldu haftada 1 gidiyoruz simdi. Neyse Allah baska dert vermesin de yorgunluk dinlenince gecer :)
pastelfit Cordelia Zipzip- @HLLAK
Eki Görüntüle 3036663
Afiyet olsun canım29 Mart menüm
Kahvaltı:9.30
2yumurta
Kk peynir
Kapya biber
1ck bal
13.00
1kepçe tarhana çorbası
Salata
1dilim ekmek
17.00
1kepçe tarhana çorbası
4yk tavuk sote
Salata
1dilim ekmek
Su:1 litre
Spor:Eki Görüntüle 3036707
Zipzip- Cordelia pastelfit @erenmothers
Harikasın canım
Maşallah
Stres kilo vermeyi durdurmaz mı58i gördüm inanamıorum
diyet yaparken 60tan düşmüyordum
demekki kilo vermenin tek yolu stres
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İyi gecelerine genel bir günaydın diyeyimİyi geceler. Bu alıntı geceden kalmış
Afiyet olsun canım. Kurabiyeler çok geç olmuş, küçükmüydü bari
Afiyet olsun canımadımlar müthiş
Harikasın canım
MaşallahBugün ekmeği bırakıyo musun canım
Stres kilo vermeyi durdurmaz mıneyse boşver 58 süper
GünaydınSagol canim
Gunaydin kizlar biraz gidip uyuyim
Afiyet olsun canımPazartesi menüm
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
3,4 dilim ekmek
Biraz domates ve salatalık
5 adet zeytin
Cay
Ara
1 fincan neskafe
Aksam
1 kase salatalık 1 kase mercimek çorba
3 dilim ekmek
Ayran
SSalı günün ki menüm
Sabah 1 bardak nescafe
Öğle
5 dilim k. Patates
Biraz domates salatalik
Yarım kase yogurt
5 dilim ekmek
Aksam
1 tabak nohut sulusu
6,7 y. Kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Biraz tursu
Cay
1 adet portakal yatmadan önce
Zipzip-
Günaydın aşkitomİyi gecelerine genel bir günaydın diyeyim
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?