Canım bugün daha iyi hissetmeni dilerim.Selam kızlar şükür bugün iyiyim ama gece çok kötüydum sürekli bi yanma bi üşüme 1 ay içinde tekrar korona olmamisimdir mevsim çarpmasıdir bu ama iyi çarptı sagolsun. Akşam 21de uyumuşum çocuklarla sabah kalktık eşim pert2115+5381 =7496 uyumasam 500 daha atsam ne güzel olurmuş sabah ki 1215 ortak adımı hesaptan düştüm Cordisim @Cordelia Elhan Zipzip-
Geçmiş olsun canım mevsim tam hasta olmanın buralar birden ısındı 2 gün önce kar yağıyordu şimdi mevsimlik monta geçtikGünaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Teşekkürler canımSağol canımyanlış hareket yaptım galiba.arada bir çatır çutur ses geliyor.gecmez ise doktora gidicem.
Biz kullaniyoruz canım hiç bir şekilde kilo yapmıyor.cok güzel enerji veriyor.
İyiyim ElhoşumCanım bugün daha iyi hissetmeni dilerim.
Uuuu muhteşemsinBir buçuk litre su
Bir bardak bitki çayı
Duble; tarçınlı, hin.cevizi yağlı Türk kahvesi içildi
@B O Z A
Afiyet olsun canımHaşlanmış yumurta acıktırmıyor canımomlet falan beni acıktırıyor üzerine kırmızı toz biber ve karabiber atıyorum tuz atmıyorum ilk günler biraz acıkır gibi oldum ama yemedim bu arada ben kahvaltılarımı çook geç yapıyorum 12 den sonra oluyor genelde şu sıralar evdeyim acıkmıyorum çok . Kahvaltım genelde böyle oluyor
Cuma şöleni seni bekliyor.İyiyim Elhoşumşükür. Sabah açık büfeden sadece 1/3 simitle peynir Yeşillikli kahvaltımı yaptım. Karşımda börekler ,kaymaklar,balllar ama ben cuma yerim dimi hangi birini yiyeceksem cumaya ödüller dizi dizi
Ana besin sayılır canım.Kızlar sizce, kalori hesabında, tavuk şiş porsiyon/döner porsiyon vb durumlarda sadece ana besin mi sayılıyor? Bence öyle mantıken. Yanına pilav vb ayrı hesaplıyorum.
Hadi sen de muhteşem olUuuu muhteşemsin
Selam canimSlm herkes ıyıdır umarım en son nezman yazdım buraya bayağı oldu. Diyetisyen ile başladım doğum kilolarını verdım şuan 67 kıloyum :) bır 7 daha versem ıyı olur fakat bir aydır dınlenmedeyım
Afiyet olsun canimHemen dünkü menümü paylaşayım, sonra telefondan dünkü adımları atarım.
29.03.2022 Salı
Sabah 10.00
2 yumurta ve kabak ile omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
Bol yeşillik,
2 parça mercimek ekmeği.
Akşam 17.45
1 kase çorba,
1 kase yoğurt,
1 dolu tabak pırasa yemeği.
21.00
Çok bulantım olunca ve mide öz suyu beni mahvedince yarım paket çubuk kraker.
Toplam 2,5 lt su. @pastel34Zipzip- @dolunaydagel
Dönerin yağına dikkat et canım genelde çok yağlı oluyorKızlar sizce, kalori hesabında, tavuk şiş porsiyon/döner porsiyon vb durumlarda sadece ana besin mi sayılıyor? Bence öyle mantıken. Yanına pilav vb ayrı hesaplıyorum.
Luigi, aynenLucii miydi ikizinin adı ay geçmişe gittim bak
Saol kuzumSelam canim
Geri kalan kilolarini vermek istersen bekleriz her zaman
Afiyet olsun canim
İzmir de öyle cuma donuyorduk cumartesinden bu yana ısınmaya başladı havaGeçmiş olsun canım mevsim tam hasta olmanın buralar birden ısındı 2 gün önce kar yağıyordu şimdi mevsimlik monta geçtik
Ben de sasirdim canim ama aksam agzima hicbir sey surmuyorum. Ve yedikten sonra doymus oluyorum. Yani yefiklerimj kismiyorum. Aksam sadece kahve ya da cay iciyorum. Bence spor salonuna gitmem etkiledi kilomu63.6 ydin diye hatırlıyorum guzel kilo vermissin canim
Yediklerini cok azaltma sonra bir anda kilo aliyorsun
Tamam deriz tabiki Elhan kaptanimKaptan yazar kızları da tamam derse işte o çok güzel olur limonlum tarçınlim yemeye kiyamadığım kekimmm
Cumaya kilonun artmaması için çok dikkatli olman lazım. Sevindim senin adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?