Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bugün daha iyi hissetmeni dilerim.

Geçmiş olsun canım mevsim tam hasta olmanın buralar birden ısındı 2 gün önce kar yağıyordu şimdi mevsimlik monta geçtik

Canım bugün daha iyi hissetmeni dilerim.
İyiyim Elhoşum şükür. Sabah açık büfeden sadece 1/3 simitle peynir Yeşillikli kahvaltımı yaptım. Karşımda börekler ,kaymaklar,balllar ama ben cuma yerim dimi hangi birini yiyeceksem cumaya ödüller dizi dizi

Afiyet olsun canım kahvaltıyı geç yapmayı ben de çok seviyorum.

Cuma şöleni seni bekliyor. dayan bitanem o yazdığın şeyler hep düşman. Tartınin ibresini oynatacak seni üzecek . Oysa ki sen gulmelisin mutlu olmalısın.

Selam canim
Geri kalan kilolarini vermek istersen bekleriz her zaman
Afiyet olsun canim

63.6 ydin diye hatırlıyorum guzel kilo vermissin canim
Yediklerini cok azaltma sonra bir anda kilo aliyorsun
Ben de sasirdim canim ama aksam agzima hicbir sey surmuyorum. Ve yedikten sonra doymus oluyorum. Yani yefiklerimj kismiyorum. Aksam sadece kahve ya da cay iciyorum. Bence spor salonuna gitmem etkiledi kilomu
Kaptan yazar kızları da tamam derse işte o çok güzel olur limonlum tarçınlim yemeye kiyamadığım kekimmm
Cumaya kilonun artmaması için çok dikkatli olman lazım. Sevindim senin adına.
Tamam deriz tabiki Elhan kaptanim ay kilo vereyim istiyorum insallah bakalim kazanalim kupayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…