Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar şükür bugün iyiyim ama gece çok kötüydum sürekli bi yanma bi üşüme 1 ay içinde tekrar korona olmamisimdir mevsim çarpmasıdir bu ama iyi çarptı sagolsun. Akşam 21de uyumuşum çocuklarla sabah kalktık eşim pert :KK70: 2115+5381 =7496 uyumasam 500 daha atsam ne güzel olurmuş sabah ki 1215 ortak adımı hesaptan düştüm Cordisim @Cordelia Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Canım bugün daha iyi hissetmeni dilerim. :dua::KK200::dua:

Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Geçmiş olsun canım mevsim tam hasta olmanın buralar birden ısındı 2 gün önce kar yağıyordu şimdi mevsimlik monta geçtik

Canım bugün daha iyi hissetmeni dilerim. :dua::KK200::dua:
İyiyim Elhoşum :KK200: şükür. Sabah açık büfeden sadece 1/3 simitle peynir Yeşillikli kahvaltımı yaptım. Karşımda börekler ,kaymaklar,balllar ama ben cuma yerim dimi :D hangi birini yiyeceksem cumaya ödüller dizi dizi

Haşlanmış yumurta acıktırmıyor canım 💃 omlet falan beni acıktırıyor üzerine kırmızı toz biber ve karabiber atıyorum tuz atmıyorum ilk günler biraz acıkır gibi oldum ama yemedim bu arada ben kahvaltılarımı çook geç yapıyorum 12 den sonra oluyor genelde 😅 şu sıralar evdeyim acıkmıyorum çok . Kahvaltım genelde böyle oluyor
Afiyet olsun canım ❤️ kahvaltıyı geç yapmayı ben de çok seviyorum.

İyiyim Elhoşum :KK200: şükür. Sabah açık büfeden sadece 1/3 simitle peynir Yeşillikli kahvaltımı yaptım. Karşımda börekler ,kaymaklar,balllar ama ben cuma yerim dimi :KK70: hangi birini yiyeceksem cumaya ödüller dizi dizi
Cuma şöleni seni bekliyor. :dua::dua: dayan bitanem o yazdığın şeyler hep düşman. Tartınin ibresini oynatacak seni üzecek . Oysa ki sen gulmelisin mutlu olmalısın. :super:

Slm herkes ıyıdır umarım en son nezman yazdım buraya bayağı oldu. Diyetisyen ile başladım doğum kilolarını verdım şuan 67 kıloyum :) bır 7 daha versem ıyı olur fakat bir aydır dınlenmedeyım
Selam canim
Geri kalan kilolarini vermek istersen bekleriz her zaman ♥️♥️
Hemen dünkü menümü paylaşayım, sonra telefondan dünkü adımları atarım.

29.03.2022 Salı
Sabah 10.00
2 yumurta ve kabak ile omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
Bol yeşillik,
2 parça mercimek ekmeği.

Akşam 17.45
1 kase çorba,
1 kase yoğurt,
1 dolu tabak pırasa yemeği.

21.00
Çok bulantım olunca ve mide öz suyu beni mahvedince yarım paket çubuk kraker.

Toplam 2,5 lt su. @pastel34 Zipzip- Zipzip- @dolunaydagel
Afiyet olsun canim♥️

63.6 ydin diye hatırlıyorum guzel kilo vermissin canim
Yediklerini cok azaltma sonra bir anda kilo aliyorsun
Ben de sasirdim canim ama aksam agzima hicbir sey surmuyorum. Ve yedikten sonra doymus oluyorum. Yani yefiklerimj kismiyorum. Aksam sadece kahve ya da cay iciyorum. Bence spor salonuna gitmem etkiledi kilomu
Kaptan yazar kızları da tamam derse işte o çok güzel olur limonlum tarçınlim yemeye kiyamadığım kekimmm:KK60:
Cumaya kilonun artmaması için çok dikkatli olman lazım. Sevindim senin adına. :KK68:
Tamam deriz tabiki Elhan kaptanim💕 ay kilo vereyim istiyorum insallah bakalim kazanalim kupayi

Back
X