Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hepimiz olumlama yapalım aynı anda hafifiz hafifim diye
Aynen hafiflememiz lazım yarına
Su ve hızı yemekte şişirir,bende hızlı yerim geçen eşim yemeğini çiğnemiyormusun dedi,yooo 2 çevirip yutuyorum dedim

Tabi doktor ne derse o. Ben de demir hapı kullanıyorum, yatarken almamı söyledi aile hekimi ben de öyle yapıyorum.

Olur hayatım, vücut nasıl isterse öyle kilo veriyor. Hep şaşırtıyo
Aynen hafiflememiz lazım yarına

Su ve hızı yemekte şişirir,bende hızlı yerim geçen eşim yemeğini çiğnemiyormusun dedi,yooo 2 çevirip yutuyorum dedim
Ben de löp löp yutuyorum. Çok nadir çiğnemek geliyo aklıma, ama olmuyo çiğnerken de yutuyorum

Olur hayatım, vücut nasıl isterse öyle kilo veriyor. Hep şaşırtıyo

Ben de löp löp yutuyorum. Çok nadir çiğnemek geliyo aklıma, ama olmuyo çiğnerken de yutuyorum
Yanlış yapıyoruz aslında mideyede zarar veriyoruz yoruyoruz onu,çiğneyim dyorum midem bulanıyor bu seferde olmuyor hop yutuyorum hemen

Kızlar 1 haftadır hiç 3-4 den önce uyuyamıyorum ve çok şişkin hissediyorum
Pazartesi tartımın üstüne hiç kilo kaybetmemişim
Belki birden 200-300 gram gider mi acaba yaa,ben de dün bakıyorum,yine pazartesi kilosu.ama bu sabah eksildi çok şükür

Mideyi yoruyoruz işte.

Yeterli değilmi bende en fazla 2 litreye yakın daha fazlasıda şişiriyoryoksa,1,8 litre bana tam geliyor.
Bu yaşıma kadar yıllarca günde bir bardak belki içiyordum. Ve şuan diyet modunda az olduğunu düşünüyorum. 3 ten de fazla içmem de.bence iki ,iki buçuk iyi. Dur netten su ihtiyacımi hesaplayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…