- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Bizdede gitmez hamur işini nerdeyse kestim zaten,tatlıda yapmıyorum ben sütlü eşim şerbetli sever hazır alıyoruz artık.Abla benim evde şeker ve un çok gidiyor.icime oturdu valla.biz şimdi eve hangisini alicaz her ay taksit taksit un, şeker ve sıvıyağ alırız artık
Yine iyi bizde en az 6 hafta sürüyorGünaydın koltukların gelmesi bir hafta uzamış günaydın
Darısı bana yavŞişkinliğim gitti çok şükür.
Sabah gitmişti biraz şu anda ki mevcut zaten 57.20 yazıyorda yarın daha iyi sonuç çıkar benceSen yine vermişsindir abla
Limon ve maydonoz kürü içiyorum oda iyi geliyorDarısı bana yav
Abla bende sütlü tatlılari severim.ama kızım ve eşim hergun yerler şerbetli tatlıBizdede gitmez hamur işini nerdeyse kestim zaten,tatlıda yapmıyorum ben sütlü eşim şerbetli sever hazır alıyoruz artık.
Artık sütlaça dadandı eşimde hazır alıyorum onuda iyi oluyor.
Biraz kızmaya gitsen azalt olmazsa derrim.
Ooo yarına da en az 300/500 arası gitse yeter ablaSabah gitmişti biraz şu anda ki mevcut zaten 57.20 yazıyorda yarın daha iyi sonuç çıkar bence
Sütlü tatlı hafif geliyor banada severimde,şerbetlide yerimde az tadarım onuda.Abla bende sütlü tatlılari severim.ama kızım ve eşim hergun yerler şerbetli tatlıgaliba yakın da mutfağa kilit takicaz Rabbim sonumuzu hayr etsin.
500 olmaz belkide umudum öylr olmasında.Ooo yarına da en az 300/500 arası gitse yeter abla
Yine miŞekere %31 zam gelmiş baklavaları unutun
Bu zamdan sonra artık öyle yapicaz ablaSütlü tatlı hafif geliyor banada severimde,şerbetlide yerimde az tadarım onuda.
Her gün yemesinler zararlı o kadarıda,kilit vur bencede tatlıya kota getir haftada 2 gün yeseler gene iyi
Evrene pozitif enerji yolla abla500 olmaz belkide umudum öylr olmasında.
Afiyet olsun canim gecmis olsunÖğle aramı tamamen buraya ayırmaya geldim. 2 akşamdır kötüyüm, hiç mecalim olmuyor telefonu elime almaya. Önce dünkü menümü göndereyim,
30 mart çarşamba
Sabah 10.30
1 yumurta,
1 avokado,
1 kk peynir,
2 parça mercimek ekmeği.
Akşam 17.30
1 kase yoğurt,
1 porsiyon ızgara tavuk,
1 porsiyon haşlanmış brokoli.
Sonra yine bulantı..
8 gibi 1 dilim tb ekmeği yedim. Nane limon kaynattım sonra.
Su:3,5 lt.
@pastel34Zipzip- @dolunaydagel
Günaydın canimGünaydın kizlar
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun,Hafif bir kahvaltı yaptım . Öğlen yoğurtlu bir öğünum var akşama kabak spagetti
Az önce gördüm canımYine mi
Geçen hafta yuzde yuz gelmisti
Sokta 42 den 85 e cikmisti 5 kilo sekerin fiyatı
Sağlık için birde,ben en son buraya gelmeden 66 kiloydum ekmek arası reçel döküp yemeye başlamıştım sıkıntıdan en son kan tahlilinde şeker biraz yükselmişti.Bu zamdan sonra artık öyle yapicaz abla
Evrene pozitif enerji yolla abla
Bence hepimizin ihtiyacı var abla yolla gitsinSağlık için birde,ben en son buraya gelmeden 66 kiloydum ekmek arası reçel döküp yemeye başlamıştım sıkıntıdan en son kan tahlilinde şeker biraz yükselmişti.
O oldu durdum hemen diyete başladım.
Yollayım demi hepimize gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?