Abla bizim burda hergün her mahallede iftar olurdu belediye başkan degişince yapmıyor bilecik çok durgun bide küçük şehir dolmuş fiyata zam yaptılar 6 liraŞanslı olduğumuzun farkına varmak için gurbette olmamiz lazım fezacim.
Benim çocuklar da hep camide yapacakmış iftarlarını ( Viyana). Geçen sene yasakti camilerde iftar...
Adım yarışması ayrı sandım da, çünkü adim için beni de etiketledi.genel bir yarış düşündüm. TeşekkürlerYeşilde ne işin vardi
Yeşildesin ve etkilemez ama spor yapabilirsin istege bağlı
Kaptan öle demişti yeşil istege bağlı spor yapıyo
Tabi canım, stres oluyor bende de ama tek başıma birliksiz, bu kadar iyi tutamam kendimi. Sorumluluk oluyor.Inşallah canım, daha önce defalarca oldu, yine olacak elbet, yarış, yarışma olunca bi acelecilik ve stres oluyor.
Yoksa ağır, aheste gidecek kilocuklar
Zipzip- ben de adım yarışmasına katılmak istiyorum.
Sarı Takım cuma gunu olusturuluyor canimZipzip- az adım atarsam yarışma sonucunu etkilemiş oluyor muyum? Hiç anlamıyorum bu işleri.
Afiyet olsun canimHemen yazayım kaptanım. Sabah kızım rahatsızlanınca, ertesi gün de oruç olunca dün bütün gün kızım ne isterse onu yedik. Akşam döner istedi yedik, film gecesi istedi yaptık. Kızmayın emi
01 Nisan cuma
Kahvaltı 11.30
Tost,
Bol yeşillik,
Kahvaltılık sos,
6 zeytin.
1 bardak Ramazan şerbeti.
Akşam 18.00
Tavuk dürüm.
Gece 21.00
Cips, bisküvi
Toplam 3 lt su.
@sara_28Zipzip- ve mis gibi, yumuş yumuş pide kardeşlerim
Hayirli sabahlar kaptanimHayırlı sabahlar
Hayırlı ramazanlar kızlar,
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, şifaya vesile kılsın, tabiki bu birazda bizim elimizde, akşama kadar açız diye akşam yemeğe ve yasaklılara saldırmak yok.
Olmayanları düşünüp halden anlamak, az da olsa paylaşmaya çalışmak var, ramazan amacından çıkmasın, bedene ve ruha şifa olsun.
Bizde 7 liraAbla bizim burda hergün her mahallede iftar olurdu belediye başkan degişince yapmıyor bilecik çok durgun bide küçük şehir dolmuş fiyata zam yaptılar 6 lira
SağolSarı Takım cuma gunu olusturuluyor canim
Haftaya cuma senide ekleriz
5000 adimdan az attiginda kirmizi ve mavi takimin kazanma sansi azaliyor
Ama adim at sen spor puani olarak ekleriz bu hafta
Dışarıya ciktik 1500 adım atıp geri döndük nasıl rüzgar var heryer toz toprakKizlar Ramazan boyunca 8000 adim yerine 5000 adim atacagiz
Daha fazla adim atmak isteyen atabilir Yarışma icin 5000 i yeterli
MasterFit Yarışması 29. Hafta Kırmızı Takım @sara_28 Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı @She-Raa Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @busra ytez Kırmızı @DombiliKus Kırmızı @gewezebidik Kırmızı @ugurbocuuu Kırmızı Cordelia Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Suskunkardelen Kırmızı Sarı Mavi Takım @gezegenfeza Mavi Kaptan @pastel34 Mavi North River Mavi @erenmothers Mavi 60kiloyum Mavi Wilma11 Mavi @dolunaydagel Mavi @sandriyon Mavi @menekse_kokusu Mavi @Maviokur Mavi @sabahvesen Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Yeşil Takım @Elhan Yeşil Kaptan @HanimKelesimiGetir Yeşil @B O Z A Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil Chedarice Yeşil @Ytmz Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil @Tesnim1903 Yeşil hamiş L u c i a Yeşil @Nefesimmmsin Yeşil
Sorma canim feci esiyor burasidaDışarıya ciktik 1500 adım atıp geri döndük nasıl rüzgar var heryer toz toprak
Sen gitmedin mi?Dışarıya ciktik 1500 adım atıp geri döndük nasıl rüzgar var heryer toz toprak
afiyet olsun canım. bizde de iftara karışık etli dolma var. kuru biber, sarma, domates falan. yanına da tarhana çorbası
Bugün iftarda annemdeyimbörek açmış yoldan dönsem mi
canım lale tavuk nasıl yapılıyor?Bugün lale tavuk
Kaynanam yemeğe çagiriyooo
Sizde Büyükşehir hem bizim 83 bin nufüslü 6 lira olmasiAfiyet olsun canim
Hayirli sabahlar kaptanim
Bizde 7 lira
Marketlerde piliç lale var onla firina koyuyorumcanım lale tavuk nasıl yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?