Amin canimAmin canım Allah babana da şifa versin başınızdan ayırmasın
Gecmis olsun canim burasida cok ruzgarli iyi uykularSınav gorevinden geldim adımlar bitti tabi. Ama çok rüzgarlıydı dışarısı, başıma fena bir ağrı girdi. Biraz uyumaya çalışacağım gelirim yine
Hayırlı ramazanlar canimHerkese hayırlı ramazanlar dilerim herkesin tutuğu oruçları allah kabul eylesin
Afiyet olsun canimDünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 sahanda yumurta 1 salam azcık beyaz peynir 1 çatal incir reçeli
Akşam16.00 2 içli köfte 1 bardak ayran salata
Sahur04.00
1.5 tb ekmek yumurta salatası 1 dilim tulum peyniri 1 dilim kaşar peyniri domates salatalık biber 1 yeşil zeytin az tahin pekmez
Su 2 lt
Zipzip- @L u c i a
@Nefesimmmsin
Selam canim hayirli ramazanlarGeçmişi yarım yamalak da olsa tamamladım selaaaaaaammmmnm hayırlı ramazanlar
Öyle olur mu yaÇünkü delilik
Gecmis olsun canim burasida cok ruzgarli iyi uykular
Mavidesin kuzumCanımm ben mavi takımdaydım sanırımgezegenfeza hanginizdeyim kızlar
Aynen bebeğim tebrik ediyorummm harikaydık
Evet 2 senedir yasaktı, eski evim camiye çok yakındı. Yemeğe gidemediğim zaman arkadaşlar çağırırdı, bazen bulaşığa yardıma giderdim bazen öyle arkadaşları görmeye. Bu sene uzaklaştım.Şanslı olduğumuzun farkına varmak için gurbette olmamiz lazım fezacim.
Benim çocuklar da hep camide yapacakmış iftarlarını ( Viyana). Geçen sene yasakti camilerde iftar...
Ne yiyeceksin kuzum çabuk söyle
Hemen yazayım kaptanım. Sabah kızım rahatsızlanınca, ertesi gün de oruç olunca dün bütün gün kızım ne isterse onu yedik. Akşam döner istedi yedik, film gecesi istedi yaptık. Kızmayın emi@erenmothers
@Kinoalihatun
@busra ytez
Hallederiz
@gewezebidik
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
@Beth18
@Cordelia
@Suskunkardelen
Canlarım dünkü menülerinizi yazdınız mı yazınca benide etiketleyin ki takibi kolay olsun bide eksik olmasınki avantajı kaybetmeyelim bu hafta her yer kırmızı olacak ona göre
AminnnHerkese hayırlı ramazanlar dilerim herkesin tutuğu oruçları allah kabul eylesin
Sağol kuzum, kendine hayrı olmayan kaptanSen de kaptan oldun dimi, hayırlı olsun
Selam, hayırlı ramazanlar iyi uykularGeçmişi yarım yamalak da olsa tamamladım selaaaaaaammmmnm hayırlı ramazanlar
Hayır öyle değil kesinlikle.Sağol kuzum, kendine hayrı olmayan kaptan
Geçmiş olsunHemen yazayım kaptanım. Sabah kızım rahatsızlanınca, ertesi gün de oruç olunca dün bütün gün kızım ne isterse onu yedik. Akşam döner istedi yedik, film gecesi istedi yaptık. Kızmayın emi
01 Nisan cuma
Kahvaltı 11.30
Tost,
Bol yeşillik,
Kahvaltılık sos,
6 zeytin.
1 bardak Ramazan şerbeti.
Akşam 18.00
Tavuk dürüm.
Gece 21.00
Cips, bisküvi
Toplam 3 lt su.
sara_28 Zipzip- ve mis gibi, yumuş yumuş pide kardeşlerim
Yeşilde ne işin vardiZipzip- ben de adım yarışmasına katılmak istiyorum
Inşallah canım, daha önce defalarca oldu, yine olacak elbet, yarış, yarışma olunca bi acelecilik ve stres oluyor.Hayır öyle değil kesinlikle.İnşaallah süper işler başarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?