Kız sen yemeafiyet olsun canım. bizde de iftara karışık etli dolma var. kuru biber, sarma, domates falan. yanına da tarhana çorbası
Börek yemezsin çorba gibi bişi varsa ye annene bana koy ben sahura yerim de sonra eşine yedirBugün iftarda annemdeyimbörek açmış yoldan dönsem mi
Yaaaa
Hayirli ramazanlar canimHayırlı ramazanlar kızlar bugün tutmadım orucu diyete de tam odaklanamadim insanlah yarın bomba gibi ölcm çünkü ilaç kullanıyorum üç defa onları artık sahura iftara ayarladım
Benzin fiyatlarindan dolayi yapilmasi cok normal canim buyuk sehir kucuk sehir fark etmez kiSizde Büyükşehir hem bizim 83 bin nufüslü 6 lira olmasivalilik onayina gitti inşallah kabul etmez
Afiyet olsunafiyet olsun canım. bizde de iftara karışık etli dolma var. kuru biber, sarma, domates falan. yanına da tarhana çorbası
Valla pahallandi herşey bu yaz tatili düşünüyorduk otobüslere zam yaptı sanirim bu sene tatil yokHayirli ramazanlar canim
Benzin fiyatlarindan dolayi yapilmasi cok normal canim buyuk sehir kucuk sehir fark etmez ki
TeşekkürlerHayırlı ramazanlar canım
Hayırlı ramazanlar canim
Aaaa olur mu bugün için bizi beklediBörek yemezsin çorba gibi bişi varsa ye annene bana koy ben sahura yerim de sonra eşine yedir
Ayyyyy bayılırımafiyet olsun canım. bizde de iftara karışık etli dolma var. kuru biber, sarma, domates falan. yanına da tarhana çorbası
kemiksiz bageti diyorsun sen. tamam.Marketlerde piliç lale var onla firina koyuyorumiçinde Kemik yok
yicemKız sen yeme
yesin kız niye yemesinBörek yemezsin çorba gibi bişi varsa ye annene bana koy ben sahura yerim de sonra eşine yedir
Sen kocaman bir çılgınsınn
Tarhana çorbası hariç hepsi benim bebeğimafiyet olsun canım. bizde de iftara karışık etli dolma var. kuru biber, sarma, domates falan. yanına da tarhana çorbası
6 gün aç geziyoz, 1 gün karnımız doymasın mıSen kocaman bir çılgınsınn
hergün yemek düşün zor oluyor gerçekten.İftara annemlerdeyiz yemek düşünmüyor olmak çok iyi geldi
Selam canim kolay gelsinSelam kızlar geçmişe bakamadım, 12 gibi çıktığım, eve geldik boyaya devam ediyor eşim, ben de temizliği yaptım bitirdim 5 e kadar boyaya devam edicez son 3 gün anahtarı teslim edicez, taşındığım evde hep sorunlar çıkıyor 15/20 senelik bina darladi bir yerde birşey oluyor öyle olunca ne iş yapasim geliyor ne birşeyay bakın yine darlandimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?