Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasılsıniz kızlar çok şükür çok rahat geçiyor ya ne acıktım nede öyle delice bir susuzluk yok. Benim derdim kocam başka biryere göndersem de orda tutsa orucu gene tatlıları doldurmuş gelmiş
Muhtemelen en az 5 gün tutamayacağım, ama iftar, sahur yapacağım, daha hiçbirşey yemedim, hafif midem ezildi gibi

Menü de
Çorba
Tavuk ızgara
Patates püresi
Pilav
Salata
Güllaç
Şambali
Aşure

Var kaptanım nerede kaptanımı getirin bana
Yettim kuzum
Çorba, tavuk, salata ve küçük kaseyle aşure ye bence

Bizim menü de zenginmiş, kendimi garantiye aldım, kuru fasulye ve salata yaptım.
Bana uygun bişey gelmese bile benim yaptıklarımdan yerim

İyi akşamlar kızlar. Bende de susuzluk ve açlık yok ama kafeinsizlik ve nikotinsizlikten beynim yerinden fırlayacak sanki. Aç olmadığım için hep sağlıklı yemekler hazırladım

Süzme mercimek çorbası,
Beyaz lahana kavurması,
Yazdan buzluğa attığım taze fasülye yemeği,
Daha önce yaptığım pırasalı poğaçaların böreğini yaptım pide niyetine.
Tatlıya yer kalacağını sanmıyorum ama kabak tatlısı yaptım.
Çocuğu dışarı çıkardığımda marketten 1 tane içli köfte ile çiğ köfte aldım. Hadi bakalım, ezana hazırım

Ahh menekşem bu daha başlangıç ilerleyen günlerde daha da abartıyor. Ben bu adama ragmen her sene 5kg verdim ramazanda . Ama bugün ilk gün çok zorlayacak
Valla maşallah o zaman sana.. Bu kadar tatlıya karşı koymak büyük başarı

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bugun tam öğlen okunurken cocuklarla evden çıktık. Az uzakta olan bir parka gittik. Eve geldim fena değil gibiydim. 1 saat once yattım kalkamiyorum sanki her yanım uyuşmuş gibi
bende de anormal bir uyuşukluk var. yatsam uyucam. kan şekeri de iyice düşüyor ya ondandır canım.

Allah kabul etsin canım. afiyet olsun.

canım kahvaltılık istedi. zeytin, peynir falan. normalde iftarda kahvaltılık pek aramam. hadi peynirin tuzunu az çıkarayım dedim. sen o esnada unut bir parça ağzına al. bi de diyom ki şu minik parçayı da atayım ağzıma (keçi peyniri) bir anda dondum kaldım oruç gitti diye fırladım hemen lavaboya

Neyse ki fark etmissin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…