- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım, iyi olur inşallahGünaydın
Dün gece bebeğim kusmaya başladı 7 sefer çıkardıacile gittik.serum aldı bu sabah tekrar kustu
Dünkü adım sayimi ekledim.
2 Nisan menüsü
Kahvaltı 10.00
1 yumurta tavada
1 dilim tam buğday ekmeği
2 parça peynir
Ara 12.30
1kahve sütlü
14.30
1 armut
1 bardak süt
Akşam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
2 bardak ayran
İki parmak kadar pide
Salata
Su 2lt
Zipzip- Cordelia
gezegenfeza
canım hangisi? bir kırmızı olanı var bir de bitki özlü yeşil olanı.Sir aspirins leke çıkarıcı yaz canım nete çıkar hemen büyük marketlerde bulabilirsin bir keresinde eşimin açık mavi tişörtüyke lacivert tişörtünü daha yeni almışken birlikte yıkamıştım ve açık mavi tişörtü yer yer koyu mavi olmuş çok kötü olmuştu bu leke çıkarıcıyı bolca lekeli yere sıkıp makineye deterjanı koyup yıkadım çıkardığımda lekeden eser yoktu ogün bugündür evden eksik etmem bunu inşallah sendede işe yarar canım
bence deİnşallah görürsün Fulyacım azıcık daha karbonhidratı kısmalısın sanki
geçmiş olsun canım.Erkekler ve namaz kılan kadınlar daha gelmemişti, önce namaz kılıp sonra iftar ettiler, arkaya kalsın diye azar azar aldım.
Çok yemek arttı da salata kalmadı.
Cami soğuktu, kaloriferleri bikaç gün önceden açıp ısıtmamışlar, büyük sofra kurmaya, çikolata ikram etmeye yardım etti, muhtemelen üşüdüğünü anlamadı, ortanca baya koşturdu, camide iyiydi, eve gelince ateşi çıktı.
Inşallah hafif soğuk algınlığıdır. Küçüğün dişi çıkacak, onun sıkıntısı vardı.
Yarismada iken gecen sene 2-3 gibi tartılıyorduk canim
Calisanlar icin duyuru yapacaktim aslinda
Bugun tartiltinsanlar olmazsa
Yoksa yarin cok bekleriz
eve gelince hemen tartılıp beklemeden yazarsak yine bir derece. ama iftarı yapıp, sofrayı topla oturu beklersek geç olur. ben eve gelip hemen tartılıp cepten bildirim yapabilirim. çalışmayanlar arada bildirim yapabilir. çalışanlar zaten belli bir sayıda. sen bilirsin canım.Neden
Simdilik düşünüyorum duyuru yapacağım
Calisanlar gelince bildirim yapca cok bekler miyiz acaba
Sağol canım, bugün daha iyilerİyi yapmışsın canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırlar
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsunbenim de küçük oğlum hastaydı kusuyordu. 5 6 gün oldu yeni yeni toparlanıyor. Bugün de büyük oğlum başladı
yok canım çok müthiş bir menü değil. beni kurtarırsa oruç kurtarır. du bakalım.Ama iki öğün yani.olsun o kadar. İftarda atıyorum, bir kuzu yesen zaten sahura kadar açsın hemen hemen.Senin de düzelmiş sanki ya, bana mı öyle geldi. Kilo veeebilicem bu sefer tarzı bişey yaZdin gibi hatırlıyorum
evet öyle oldu. ben de iki sahurdur kete yiyorum ama daha yok artık.
Herkesin menüye tatlı ve pide eklendi az çok ama ilk günler tabi zamanla düzelir adimida azalttık batarız yoksaZipzip- zıplatır bizi
Benimde bi an gözümde canlandı, tüm takım tek sıra olup zıplıyormuşCok guldum ben mi
Iftardan sonra dogru tarti olmaz canimcanım hangisi? bir kırmızı olanı var bir de bitki özlü yeşil olanı.
https://www.hepsiburada.com/sir-bio-asprins-dogal-leke-cikarici-bitkisel-ozlu-750-ml-pm-HB00000TJJB3
bence de
geçmiş olsun canım.
eve gelince hemen tartılıp beklemeden yazarsak yine bir derece. ama iftarı yapıp, sofrayı topla oturu beklersek geç olur. ben eve gelip hemen tartılıp cepten bildirim yapabilirim. çalışmayanlar arada bildirim yapabilir. çalışanlar zaten belli bir sayıda. sen bilirsin canım.
Benimde bi an gözümde canlandı, tüm takım tek sıra olup zıplıyormuş
Sağol canım, geçti inşallahcanım hangisi? bir kırmızı olanı var bir de bitki özlü yeşil olanı.
https://www.hepsiburada.com/sir-bio-asprins-dogal-leke-cikarici-bitkisel-ozlu-750-ml-pm-HB00000TJJB3
bence de
geçmiş olsun canım.
eve gelince hemen tartılıp beklemeden yazarsak yine bir derece. ama iftarı yapıp, sofrayı topla oturu beklersek geç olur. ben eve gelip hemen tartılıp cepten bildirim yapabilirim. çalışmayanlar arada bildirim yapabilir. çalışanlar zaten belli bir sayıda. sen bilirsin canım.
İtiraf edeyim pazartesi bildirimine sinir oluyorum.Bakın neden, cuma 81 atıyorum. Öbür cuma da 80 olucam ya harika 1 kg gitmiş amaaaa pazartesi kontrol tartısı ya, pazartesi 300 gram fazla çıkınca, aaa pazartesiden cumaya bu kadar verebilmiş gibi bir olumsuzluk hissediyorum.
Sahurdan sonra artı göstermez miE normalde herkes bildiriyordu ya, çalışmakla nasıl bağlantısı var ki? Yarın pazartesi, tartılip ise gidicem her zamanki gibi
hayır tabi ki sahurdan sonra iftardan sonra tartılmak olmaz. ben onu demiyorum. eve gelince herkes tartılır. ama buraya bildirmeyi iftardan sonrayı beklersek geç olur. bildirim saatini diyorum yani.Iftardan sonra dogru tarti olmaz canim
İstersen bugunde tartilabilirsin
Ramazanda böyle idare edecegiz bir sekilde
Bana Ramazanda sonuclar alsam açıklanacak gibi geliyor. Eski takimlarda da öyle oluyordu
Azıcık geçmiş okuyunca üzerinde düşünüldüğünü anladım
Benimkide toplu ama içime sinmiyor.Ev aşırı dağınık hazır oruçlu değilken biraz daha toplayayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?