Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım, iyi olur inşallah

canım hangisi? bir kırmızı olanı var bir de bitki özlü yeşil olanı.

İnşallah görürsün Fulyacım azıcık daha karbonhidratı kısmalısın sanki
bence de
geçmiş olsun canım.
Yarismada iken gecen sene 2-3 gibi tartılıyorduk canim

Calisanlar icin duyuru yapacaktim aslinda
Bugun tartiltinsanlar olmazsa
Yoksa yarin cok bekleriz
Neden

Simdilik düşünüyorum duyuru yapacağım
Calisanlar gelince bildirim yapca cok bekler miyiz acaba
eve gelince hemen tartılıp beklemeden yazarsak yine bir derece. ama iftarı yapıp, sofrayı topla oturu beklersek geç olur. ben eve gelip hemen tartılıp cepten bildirim yapabilirim. çalışmayanlar arada bildirim yapabilir. çalışanlar zaten belli bir sayıda. sen bilirsin canım.

yok canım çok müthiş bir menü değil. beni kurtarırsa oruç kurtarır. du bakalım.

Herkesin menüye tatlı ve pide eklendi az çok ama ilk günler tabi zamanla düzelir adimida azalttık batarız yoksa Zipzip- zıplatır bizi
evet öyle oldu. ben de iki sahurdur kete yiyorum ama daha yok artık.

Iftardan sonra dogru tarti olmaz canim
İstersen bugunde tartilabilirsin
Ramazanda böyle idare edecegiz bir sekilde

Sağol canım, geçti inşallah

Kaptanlarım Zipzip- ve Cordelia ramazanda tartılmayı 3-4 gibi yapıyorduk, işe gidenler ne yapıyor? Yanımda tartıyı götürsem kıyafet ve ayakkabılı tartılmam lazım, hadi ayakkabıyı çıkartsam kıyafet var, eve geliş saatim 6.45 falan. Ne yapalım? Nasıl yapalım?

Selamün aleyküm
Uyu uyan,uyu uyan sersem gibi oldum.

Maviş kelebeklerim nasılsınız?
Bugün kırmızı gülleri ( çok severim) tırtıklayacağız, hazır mıyız?
Aman deyim sesimi duyun, yüzümü görmeyin.
Sizden beklentim büyük, kazanırsak sayenizde.
Hepimiz elimizden geleni yapacağız, inanıyorum.
Mesela ben, oruç deyilim, sadece şimdi kahve içtim, yudum yudum 1 bardak su içerim, akşam tartılacağım çünkü gece uykum çok bölünüyor, sabah bütün vücudum şiş kalkıyorum.
Sizde kendi analizinizi yapın. Haydi başarılar

E normalde herkes bildiriyordu ya, çalışmakla nasıl bağlantısı var ki? Yarın pazartesi, tartılip ise gidicem her zamanki gibi
Sahurdan sonra artı göstermez mi oruc başına vurdu galiba

Iftardan sonra dogru tarti olmaz canim
İstersen bugunde tartilabilirsin
Ramazanda böyle idare edecegiz bir sekilde
hayır tabi ki sahurdan sonra iftardan sonra tartılmak olmaz. ben onu demiyorum. eve gelince herkes tartılır. ama buraya bildirmeyi iftardan sonrayı beklersek geç olur. bildirim saatini diyorum yani.

Bana Ramazanda sonuclar alsam açıklanacak gibi geliyor. Eski takimlarda da öyle oluyordu Zipzip- ve takım ile genele uyacak bir çözüm buluruz inşallah.

Azıcık geçmiş okuyunca üzerinde düşünüldüğünü anladım neyse gidip tartılayım bari, midem sırtıma yapıştı kendini çok zayıf hissesiyorum

Ev aşırı dağınık hazır oruçlu değilken biraz daha toplayayim bari
Benimkide toplu ama içime sinmiyor.
2 haftadır pozitiften dolayı oğullarım evdeydi, biri işe başladı, biri yarın başlıyor.
Bende temizliğe yarın başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…