Merhaba canim kolay gelsinMerhabalar ,bugün hiç gelemedim . Temizlik yapıyorum, perdeleri yıkıyorum , alt üst temizlik . Adım sayım 5500 ü gördü. Bitene kadar 8000 olur herhalde . Sık gelemeyebilirim , akşama biter herhalde temizliğim de
Yaa biliyor musun dun oruc degildim ama iftarda cok yemek yemedim o bile rahatsiz etti beni iftarda cok yemek yiyemiyorum meselaYok yok, bence iyi cidden. İnşaallah yanılmam.hele ki bir üye, adını unuttum. İstesem bulurum da neysenormalde de az yiyordu, yoka yakin , tövbe tövbe. Ramazanda yine aynı. Valla bravo , cidden şaşırıyorum. Hani tüm gün aç olup, hâlâ akşam menüsü, çorba, 4 kaşık yemek, bir lokma... Tamaaammm. Düşünsene
Ama iki öğün yani.olsun o kadar. İftarda atıyorum, bir kuzu yesen zaten sahura kadar açsın hemen hemen.Senin de düzelmiş sanki ya, bana mı öyle geldi. Kilo veeebilicem bu sefer tarzı bişey yaZdin gibi hatırlıyorumbence karbo arttıgerçi ben zaten 2 haftadır yiyordum ama herkesin menüsü şenlenmiş
Geçmiş olsun abla bugün nasılsınBaşım ağrır gibi oldu öğleye doğru ölü taklidi yaptım...bugün atamadım ama yarın tamamlarım adımımı ...keşke izne ayrilsaymişim.
Çok geçmiş olsun canim viral enfeksiyon muÇok geçmiş olsunbenim de küçük oğlum hastaydı kusuyordu. 5 6 gün oldu yeni yeni toparlanıyor. Bugün de büyük oğlum başladı
2020 de benimBen 254
Herkesin menüye tatlı ve pide eklendi az çok ama ilk günler tabi zamanla düzelir adimida azalttık batarız yoksabence karbo arttıgerçi ben zaten 2 haftadır yiyordum ama herkesin menüsü şenlenmiş
Su içip üstüne çorba sisiyoruz ama gözümüz aç illa diğerlerini de yiyoruzYaa biliyor musun dun oruc degildim ama iftarda cok yemek yemedim o bile rahatsiz etti beni iftarda cok yemek yiyemiyorum mesela
Normalde cok fazla yerken iftarda yediklerim azalıyor
Cok guldum ben miHerkesin menüye tatlı ve pide eklendi az çok ama ilk günler tabi zamanla düzelir adimida azalttık batarız yoksaZipzip- zıplatır bizi
Olabilir belki, biliyorum ki anlamadım ben pek. Çünkü diyetim hiç Ramazan'a denk gelmedi ömrümde. Gerçi kaç kere yaptım ki diyet. Dün aç olmama rağmen kistim kendimi. Doyamadım rahatça. Bugün de kısmetse öyle yapicam. Hafta sonu diye evde dayanicam artık. İş yerinde de biraz erken çıkıyorum gerçi ama daha iyi yicem.Yaa biliyor musun dun oruc degildim ama iftarda cok yemek yemedim o bile rahatsiz etti beni iftarda cok yemek yiyemiyorum mesela
Normalde cok fazla yerken iftarda yediklerim azalıyor
Yok anacim, ben çorba su, no no no. Benim gözüm diil cidden karnım açSu içip üstüne çorba sisiyoruz ama gözümüz aç illa diğerlerini de yiyoruzyarın kaçta tartışacağız kaptanım
Yarismada iken gecen sene 2-3 gibi tartılıyorduk canimSu içip üstüne çorba sisiyoruz ama gözümüz aç illa diğerlerini de yiyoruzyarın kaçta tartışacağız kaptanım
Ne cabukÇok açım ve manyadim yine
Su içip üstüne çorba sisiyoruz ama gözümüz aç illa diğerlerini de yiyoruzyarın kaçta tartışacağız kaptanım
İtiraf edeyim pazartesi bildirimine sinir oluyorum.Yarismada iken gecen sene 2-3 gibi tartılıyorduk canim
Calisanlar icin duyuru yapacaktim aslinda
Bugun tartiltinsanlar olmazsa
Yoksa yarin cok bekleriz
Şeyy ben yarın tartılsamYarismada iken gecen sene 2-3 gibi tartılıyorduk canim
Calisanlar icin duyuru yapacaktim aslinda
Bugun tartiltinsanlar olmazsa
Yoksa yarin cok bekleriz
Ama pazartesi bildirimi olmazsa olmazİtiraf edeyim pazartesi bildirimine sinir oluyorum.Bakın neden, cuma 81 atıyorum. Öbür cuma da 80 olucam ya harika 1 kg gitmiş amaaaa pazartesi kontrol tartısı ya, pazartesi 300 gram fazla çıkınca, aaa pazartesiden cumaya bu kadar verebilmiş gibi bir olumsuzluk hissediyorum.
Bu kadar tok tutuyor mu yaa, o zaman herkes gece yumurta yiyip akşama kadar şakır şakır zayiflasinNe cabuksaat daha iki ve acıkmadin
Yumurta ve çay tok tutuyor
NedenŞeyy ben yarın tartılsam
Biliyorum biliyorum,kurala karşı gelir miyiz,yoksa zaten burada olamam. devamkeAma pazartesi bildirimi olmazsa olmaz
Simdi cumaya cok diye hafta sonu daha cok yenebilir
3-4 yildir pazartesi tartısı ile ilerliyoruz
Takimlarda bulundun mu daha once belki biliyorsun cogu takimda vardi bu kural
Yaa o değişimler hepimizde oluyor gün gün değişiyor kilomuzBiliyorum biliyorum,kurala karşı gelir miyiz,yoksa zaten burada olamam. devamkemesela ben bugün tartıldım, sevindim ama şimdi desem bu kadar vermişim, pazartesi artı çıkınca aldım , dikkat etmedim gibi olacak. Söylemicem artık. Piskolojim bozuluyor pazartesi ve cuma tabi ki devamke
E normalde herkes bildiriyordu ya, çalışmakla nasıl bağlantısı var ki? Yarın pazartesi, tartılip ise gidicem her zamanki gibiNeden
Simdilik düşünüyorum duyuru yapacağım
Calisanlar gelince bildirim yapca cok bekler miyiz acaba
Oluyordur aynennYaa o değişimler hepimizde oluyor gün gün değişiyor kilomuz
Simdi sahur yapacaksin 4-5 gibi ac olmadan tartılacaksin canim dogru Sonuç olmaz kiE normalde herkes bildiriyordu ya, çalışmakla nasıl bağlantısı var ki? Yarın pazartesi, tartılip ise gidicem her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?