Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa biliyor musun dun oruc degildim ama iftarda cok yemek yemedim o bile rahatsiz etti beni iftarda cok yemek yiyemiyorum mesela
Normalde cok fazla yerken iftarda yediklerim azalıyor

bence karbo arttı gerçi ben zaten 2 haftadır yiyordum ama herkesin menüsü şenlenmiş
Ama iki öğün yani.olsun o kadar. İftarda atıyorum, bir kuzu yesen zaten sahura kadar açsın hemen hemen.Senin de düzelmiş sanki ya, bana mı öyle geldi. Kilo veeebilicem bu sefer tarzı bişey yaZdin gibi hatırlıyorum

Başım ağrır gibi oldu öğleye doğru ölü taklidi yaptım...bugün atamadım ama yarın tamamlarım adımımı ...keşke izne ayrilsaymişim.
Geçmiş olsun abla bugün nasılsın
Çok geçmiş olsun benim de küçük oğlum hastaydı kusuyordu. 5 6 gün oldu yeni yeni toparlanıyor. Bugün de büyük oğlum başladı
Çok geçmiş olsun canim viral enfeksiyon mu
2020 de benim
bence karbo arttı gerçi ben zaten 2 haftadır yiyordum ama herkesin menüsü şenlenmiş
Herkesin menüye tatlı ve pide eklendi az çok ama ilk günler tabi zamanla düzelir adimida azalttık batarız yoksa Zipzip- zıplatır bizi

Yaa biliyor musun dun oruc degildim ama iftarda cok yemek yemedim o bile rahatsiz etti beni iftarda cok yemek yiyemiyorum mesela
Su içip üstüne çorba sisiyoruz ama gözümüz aç illa diğerlerini de yiyoruz yarın kaçta tartışacağız kaptanım

Olabilir belki, biliyorum ki anlamadım ben pek. Çünkü diyetim hiç Ramazan'a denk gelmedi ömrümde. Gerçi kaç kere yaptım ki diyet. Dün aç olmama rağmen kistim kendimi. Doyamadım rahatça. Bugün de kısmetse öyle yapicam. Hafta sonu diye evde dayanicam artık. İş yerinde de biraz erken çıkıyorum gerçi ama daha iyi yicem.

Su içip üstüne çorba sisiyoruz ama gözümüz aç illa diğerlerini de yiyoruz yarın kaçta tartışacağız kaptanım
Yarismada iken gecen sene 2-3 gibi tartılıyorduk canim

Calisanlar icin duyuru yapacaktim aslinda
Bugun tartiltinsanlar olmazsa
Yoksa yarin cok bekleriz

Yarismada iken gecen sene 2-3 gibi tartılıyorduk canim

Calisanlar icin duyuru yapacaktim aslinda
Bugun tartiltinsanlar olmazsa
Yoksa yarin cok bekleriz
İtiraf edeyim pazartesi bildirimine sinir oluyorum. Bakın neden, cuma 81 atıyorum. Öbür cuma da 80 olucam ya harika 1 kg gitmiş amaaaa pazartesi kontrol tartısı ya, pazartesi 300 gram fazla çıkınca, aaa pazartesiden cumaya bu kadar verebilmiş gibi bir olumsuzluk hissediyorum.

Ama pazartesi bildirimi olmazsa olmaz
Simdi cumaya cok diye hafta sonu daha cok yenebilir
3-4 yildir pazartesi tartısı ile ilerliyoruz

Takimlarda bulundun mu daha once belki biliyorsun cogu takimda vardi bu kural

Ne cabuk saat daha iki ve acıkmadin
Yumurta ve çay tok tutuyor
Bu kadar tok tutuyor mu yaa, o zaman herkes gece yumurta yiyip akşama kadar şakır şakır zayiflasin ya Ramazan'ın feyzi, bilinçli, idrak ederek tutunca insan acikip sizlanmiyor. Ondan şikayet etmek istemiyorum. Tövbe tövbe

Ama pazartesi bildirimi olmazsa olmaz
Simdi cumaya cok diye hafta sonu daha cok yenebilir
3-4 yildir pazartesi tartısı ile ilerliyoruz

Takimlarda bulundun mu daha once belki biliyorsun cogu takimda vardi bu kural
Biliyorum biliyorum,kurala karşı gelir miyiz,yoksa zaten burada olamam. devamkemesela ben bugün tartıldım, sevindim ama şimdi desem bu kadar vermişim, pazartesi artı çıkınca aldım , dikkat etmedim gibi olacak. Söylemicem artık. Piskolojim bozuluyor pazartesi ve cuma tabi ki devamke

Yaa o değişimler hepimizde oluyor gün gün değişiyor kilomuz

Neden

Simdilik düşünüyorum duyuru yapacağım
Calisanlar gelince bildirim yapca cok bekler miyiz acaba
E normalde herkes bildiriyordu ya, çalışmakla nasıl bağlantısı var ki? Yarın pazartesi, tartılip ise gidicem her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…