- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Camiye gidecemkızlar akşam yemeği/iftar menüleriniz nasıl?
Bitkisel özlü yeşil olan canım linkini attığın yanicanım hangisi? bir kırmızı olanı var bir de bitki özlü yeşil olanı.
https://www.hepsiburada.com/sir-bio-asprins-dogal-leke-cikarici-bitkisel-ozlu-750-ml-pm-HB00000TJJB3
bence de
geçmiş olsun canım.
eve gelince hemen tartılıp beklemeden yazarsak yine bir derece. ama iftarı yapıp, sofrayı topla oturu beklersek geç olur. ben eve gelip hemen tartılıp cepten bildirim yapabilirim. çalışmayanlar arada bildirim yapabilir. çalışanlar zaten belli bir sayıda. sen bilirsin canım.
Cok tatlilarŞunun surata
Bak benim minnoşları yollayım
Eki Görüntüle 3040098 Eki Görüntüle 3040099
Bu yatış şekline bayılıyorum
bu marketlerde satılıyor mu yoksa netten mi aldın?Bitkisel özlü yeşil olan canım linkini attığın yani
çok tatlılar maşallahŞunun surata
kızartmadan da al biraz. abartmadığın sürece birşey olmaz canım. yanında yoğurtla ye.Tarhana corbasi
Karisik kizartma
Çiğköfte
Tatli olabilirde olmayabilirde
Ben corba ve cig kofte yemegi düşünüyorum sadece
Yoğurt çorbası, kuskus pilavı ve salata dunden var, fırında tavuk patates yapacağım bitti.
Lakin hiç halim yok, evi süpüreceğim kalkamıyorum, gidip hafta içi için de biraz sebze yemeği vs yapsam çok iyi olacak aslında.
canım çok geçmiş olsun. niye oldu ki acaba? annen oruçlu muydu canım? migren falan varsa oruçken o da bulantı kusma yapabilir.Canlarım merhaba. Annem aradı çok kötü olmuş istifra ediyor. Bir yandan da bebeğimikisini de götürdük serum vuruldu. Bu hafta takım için sıkıntı olmayacaksa pes etmek ve izinli olan istiyorum Zipzip- kaptanım mümkün müdür acaba
Cok gecmis olsun Allah sifa versin her ikisinideCanlarım merhaba. Annem aradı çok kötü olmuş istifra ediyor. Bir yandan da bebeğimikisini de götürdük serum vuruldu. Bu hafta takım için sıkıntı olmayacaksa pes etmek ve izinli olan istiyorum Zipzip- kaptanım mümkün müdür acaba
Yogurtlu hic sevmiyorumkızartmadan da al biraz. abartmadığın sürece birşey olmaz canım. yanında yoğurtla ye.
Bim e gelmişti ama bir kaç ay önce öyle almıştım ancak büyük marketlerde de var netten de alınabilirbu marketlerde satılıyor mu yoksa netten mi aldın?
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyleri yokturCanlarım merhaba. Annem aradı çok kötü olmuş istifra ediyor. Bir yandan da bebeğimikisini de götürdük serum vuruldu. Bu hafta takım için sıkıntı olmayacaksa pes etmek ve izinli olan istiyorum Zipzip- kaptanım mümkün müdür acaba
Her ikisinede Allah şifa versin canımCanlarım merhaba. Annem aradı çok kötü olmuş istifra ediyor. Bir yandan da bebeğimikisini de götürdük serum vuruldu. Bu hafta takım için sıkıntı olmayacaksa pes etmek ve izinli olan istiyorum Zipzip- kaptanım mümkün müdür acaba
Afiyet olsun canımkızartmadan da al biraz. abartmadığın sürece birşey olmaz canım. yanında yoğurtla ye.
eline sağlık gayet güzel. evet çalışınca bugünden birşey hazırlayıp dolaba koymak gerekli. hafta içi için iyi oluyor.
bizde de
köfte
karışık kızartma (az yağda ama)
yufka ekmeği
yoğurt
brokoli salatası
sütlaç (şu anda pişiyor)
Tamamdır kaptanım, o zaman bizimlesinCok gecmis olsun Allah sifa versin her ikisinide
Tamam canim bu hafta izinli sayalim seni
Cordelia
gezegenfeza
Kaptanlarim bilginiz olsun
Keşke oruçtan olsa, normal halimde pek farksız sayılmaz,Sahurdan sonra artı göstermez mioruc başına vurdu galiba
Ulen habire buradayım, şaka mı bu
yiaaa yirim onlariii nasil tatlilar masallahŞunun surata
Sağolasın kaptanım nolursun kusura bakmaHer ikisinede Allah şifa versin canım
Sanada güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?