Her oyunda bi huysuz çocuk olur ya o benmişim tamam mıYaaa ben naptım şimdi neden vurdun
Aynı ben regl olmama bağlıyorum ben valla beni anlattın canımYa birkaç gündür üstümde bir ağırlık var. Kitap okumuyorum, evi üstün körü temizliyorum, yemek yapmayı zaten sevmem onu da zar zor yapıyorumaslında moralsiz değilim de bir basiretim bağlandı sanki
Her oyunda bi huysuz çocuk olur ya o benmişim tamam mı
Şimdi seni öpüp barışıyoruz
Hani böyle depresyona girer de her şeyi bırakırsın ya.. depresyon hariç aynen bu durumdayım. Ben de dün regl oldum ama bu daha öncesinde başladıAynı ben regl olmama bağlıyorum ben valla beni anlattın canım
O zaman yarın yeni bir gün diyelim ve biraz kendimizi toparlayalımAynı ben regl olmama bağlıyorum ben valla beni anlattın canım
Acaba hava değişimi ile ilgili mi cankm hava soğuktu birden ısındı rüzgar bilmem ne falan duygularda havalar gibi oldu ArtıkHani böyle depresyona girer de her şeyi bırakırsın ya.. depresyon hariç aynen bu durumdayım. Ben de dün regl oldum ama bu daha öncesinde başladı
Evet yaaa rüzgar beni iki gündür mahvetti sınavlara gidip gelirken. Sen nerede oturuyordun mommycigimAcaba hava değişimi ile ilgili mi cankm hava soğuktu birden ısındı rüzgar bilmem ne falan duygularda havalar gibi oldu Artık
Kesinlikle canım yarın itibari ile kendimize geliyoruzO zaman yarın yeni bir gün diyelim ve biraz kendimizi toparlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?