- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahTeşekkür ederim bitanemİnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
Sağ ol Elifim...dün on ikiye kadar adımlarımı tamamladım bugün devam ederim diye ama sabah yataktan çıkamadım.Cook gecmis olsun ablacim ya Allah sifa versin
Tamam ablacim izne ayiralim arada haber ver olur mu merak ederiz
Sağ ol güzel annem. Çabuk iyileşirim ben merak etme. Her sene yaşadığım şeyler.Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Yaaaaa kiyamam sanaSağ ol Elifim...dün on ikiye kadar adımlarımı tamamladım bugün devam ederim diye ama sabah yataktan çıkamadım.
Eki Görüntüle 3040195
Dünkü adımlarımEki Görüntüle 3040197
Tabloda gördüğün gibi hep dinlenerek geçirdim günü . Bir tek namazlar için kalktım.
Ben bi kere şey olmuştum yalnızdım,ya ben niye uyandığımdan beri açım diyip sandviç yapmıştımhahahha evet ikinciyi ağzıma alırken neden yiyom ben bunu oldum
evet canım. kuru biberler de domates de minikti.
ahahahhaben icetea sevmem ama kahveyi tercih ederim
ay sorma ben de öyle. iftara kalmış 1 saat, yarım saat git regl ol
Kuzu bir şey olmaz merak etme. İyi bak kendine.Yaaaaa kiyamam sana
Ben de bir kere iftar sofrasında ezan ne zaman okunacak yaa diye söylene söylene ekmek yiyordum baya yedikten sonra dank ettiBen bi kere şey olmuştum yalnızdım,ya ben niye uyandığımdan beri açım diyip sandviç yapmıştım
Ağzıma değdiği an farkettim
Şöyle sağlıklı çilekli limonlu bi ice tea düşündüm cnmdengelesin diye
Aslannnnnnnn...Cordelia bu Barış saçlarını nasıl yukarı tutturabiliyor adada jöle fon makinesi falan mı var çok merak ettim
Ama asla bozulmuyor ya çok ilginçAslannnnnnnn...
Öyle içimden geldi.
Barış brezilya fönü yapmış deyollaaar
Çok geçmiş olsun tatlım. İyi bak kendine.Kuzu bir şey olmaz merak etme. İyi bak kendine.
Ben almanyaSağol.yurtdisi diye biliyorum.belcika miydi
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun nasıl oldun?
Yaa evdekileri rahatsiz etmeyim diyorum ama oyle yaparim belki canimİzlerken yerinde adım yapsan canım?
Sen de bitanem. Öperim gül yüzündenÇok geçmiş olsun tatlım. İyi bak kendine.
Sen dinlen ablacim yorma kendiniSağ ol Elifim...dün on ikiye kadar adımlarımı tamamladım bugün devam ederim diye ama sabah yataktan çıkamadım.
Eki Görüntüle 3040195
Dünkü adımlarımEki Görüntüle 3040197
Tabloda gördüğün gibi hep dinlenerek geçirdim günü . Bir tek namazlar için kalktım.
Afiyet olsun canımcımDunku menum
Sabah 12:00
Bir tabak corba
6-7 kaşık patates salatasi
1 dilim tb ekmegi
Aksam
1 tabak corba
5-6 kaşık manti
Salata
2 tane kuru biber dolmasi(kucuk)
Ara
2 lt su
Sekersiz cay
Zipzip-
Oruç değil de bahar nezlesi gibi bir şeye takıldım tatlım. Çok teşekkür ederim sağlık dileklerinizi okuyunca çok iyi geldi. Seviyorum sizlerle olmayı .Elhan son mesajını buldum. Çok geçmiş olsun.ilk gün çok zorlayabiliyor.cok iyi anlıyorum. Benim de bir kaç kere burnum kanadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?