bize de gel temizliğeYarın 2de eve geleceğim kafaya koydum çocuğun odasını dip köşe temizleyeceğim. Bu üstümdeki ağırlıktan kurtulmam lazım
Menu yazmana gerek yok canimCanım sadece adım yarışı demiştim bu hafta ramazana uyum haftası olsun diye.Menu yazacağımı bilmiyordum,dönüp yazayım
Yarın 2de eve geleceğim kafaya koydum çocuğun odasını dip köşe temizleyeceğim. Bu üstümdeki ağırlıktan kurtulmam lazım
Tamam kaptanım yarın oruç tutmayacam sabah gönderirim sanasara_28
@gezegenfeza
Kaptanlarim bildirimlerinizi ozel mesajla fotoğrafli nick ve tarih ile birlikte bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok...
Oruc tutanlar yarin 2-3 gibi
Oruc tutup calisanlar isten gelince iftar öncesi
Oruc olmayanlar her zaman tartildiklari saatte olacak sekilde bildirimlerinizi bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
S Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
Teşekkür ederim fesangim ❤❤Afiyet olsun menekşe kokulu masalım
Sarı takımda tek kalıp kırmızı takıma geçmişim galibaMenu yazmana gerek yok canim
Sari takimdasin
Adımların süper canım
Yok canim sari takimdakiler ya kirmiziya ya maviye seciliyorlar.Sarı takımda tek kalıp kırmızı takıma geçmişim galibayazilacaksa yazabilirim
Ne izliyosun????Reklam arasi son mesajlara bakayim dedim
Yargi izliyorum canimNe izliyosun????
Haaa tamamdır o zamanYok canim sari takimdakiler ya kirmizida ya maviye seciliyorlar.
Kirmizi ve maviye adimda destek oluyorlar
Ya ne zaman sorsam Yargı izliyosun her gün mü varYargi izliyorum canim
Sen kırmızı sarı olduğun için menü yazmana gerek yok canım ben takımdaki herkesi etiketlemişimYüzbin yıl önce alintilamisimcanım sen düzenli evimiz grubunda mıydın?
Afiyet olsun
Canım sadece adım yarışı demiştim bu hafta ramazana uyum haftası olsun diye.Menu yazacağımı bilmiyordum,dönüp yazayım
Tüm gün dersim var bir de nobetciyim.5 gibi paylaşırım inşallah.Eve daha erken gelebilirsem haber ederim yine
5000 yeterli ama sanirim 10000 e tamamliyorsunHaaa tamamdır o zamanŞimdi 8500 oldu 10000 e tamamlamak için adimliyorum öğlene kadar yatınca hatta bı ara ikindin de uyuyunca geç vakte kaldım bugun
Gecen haftaydi oYa ne zaman sorsam Yargı izliyosun her gün mü var
Takımım netlestigine göre kaptanım merhabaKırmızı takımın muhteşem kızları çok güzel bir hafta bizleri bekliyor bu hafta ideal kilolarımıza biraz daha yaklaşıp sağlıklı mutlu ideal bedenlerimize kavuşma hayaliyle yediğimize içtiğimize sporumuza azami dikkat gösteriyoruz.
Bugün cuma abartmadan istediğimiz şeyleri yiyip içiyoruz yarın yeni bir güne yeni bir haftaya uyanıyoruz.
fesang
@She-Raa
@Kinoalihatun
@busra ytez
@DombiliKus
@gewezebidik
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
@Beth18
Cordelia
S Suskunkardelen
Şey ben iki gün rüzgar yedim de kafam biraz uf olduGecen haftaydi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?