Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam kaptanım yarın oruç tutmayacam sabah gönderirim sana 😉

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-03-22-36-49-066_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-04-03-22-36-49-066_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 21
Yok canim sari takimdakiler ya kirmizida ya maviye seciliyorlar.
Kirmizi ve maviye adimda destek oluyorlar
Haaa tamamdır o zaman☺️Şimdi 8500 oldu 10000 e tamamlamak için adimliyorum🙈 öğlene kadar yatınca hatta bı ara ikindin de uyuyunca geç vakte kaldım bugun

Yüzbin yıl önce alintilamisim😂😂canım sen düzenli evimiz grubunda mıydın?

Afiyet olsun🥰

🥰

Canım sadece adım yarışı demiştim bu hafta ramazana uyum haftası olsun diye.Menu yazacağımı bilmiyordum,dönüp yazayım🥰

Tüm gün dersim var bir de nobetciyim.5 gibi paylaşırım inşallah.Eve daha erken gelebilirsem haber ederim yine🥰
Sen kırmızı sarı olduğun için menü yazmana gerek yok canım ben takımdaki herkesi etiketlemişim

Kırmızı takımın muhteşem kızları çok güzel bir hafta bizleri bekliyor bu hafta ideal kilolarımıza biraz daha yaklaşıp sağlıklı mutlu ideal bedenlerimize kavuşma hayaliyle yediğimize içtiğimize sporumuza azami dikkat gösteriyoruz.
Bugün cuma abartmadan istediğimiz şeyleri yiyip içiyoruz yarın yeni bir güne yeni bir haftaya uyanıyoruz. 👍👍👍👍👍

fesang fesang
@She-Raa
@Kinoalihatun
@busra ytez
@DombiliKus
@gewezebidik
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
@Beth18
Cordelia Cordelia
S Suskunkardelen
Takımım netlestigine göre kaptanım merhaba🥰 hadi bı bardak su icelim