- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Afiyet olsun kaptanim3 Nisan menü.
Sahur
3 wasa
1 yk kaymak
7 zeytin
1 tk bal
2 yumurta
İftar
1 kase çorba
1 yk pilav
4 köfte yağsız tavada
20 gram ekmek
Çiğ pırasa bir parça
Ara
Türk kahvesi
2 hurma
2 kuru incir
sara_28 Kendinin en iyi hali ol Beth18
Zipzip-
Cacık ile başlayıp, çikolata ile biten aşerme hiç duymadım.İftardan sonra bşr ağrı kesici içtim başım biraz iyi olunca bir saat ütü yaptım çay demledim çay içiyorum şimdi ve canım saçma bir şekilde cacık istiyor beş dakika sonra kızartma kokusu geliyor burnuma şimdide çikolatada karar kıldım bir kare çikolata yiyorumhiç böyle bir aşerme gördünüzmü
Bende duymamıştım ama bu gece yaşıyorum bunuCacık ile başlayıp, çikolata ile biten aşerme hiç duymadım.
Afiyet oldun.Hayırlı akşamlar diyim
Camiden geldik, minnoşları öptüm , sevdim, geçmiş yaptım.
Menüm
Sahur
1 minik kek
2 y.k. tahinli kuru meyva
Iftar
1 hurma
1 kepçe ezogelin çorbası
2 köfte
1 y.k. kuru fasulye
Oruç deyilim diye servise geçtim.
Çorbada pirinç vardı ( yasak)
Patates ve köfte vardı (patates yasak, köftede galeta varmı bilmiyorum, varsa o da yasak)
Pirinç pilavı vardı ( yasak)
Salata vardı ( kalmadi)
Tatlı ve pide yemedim
Eve gelince komşumun yolladığı kekten minicik ve 1 cevizli hurma yedim.
Hiç doymadım.
Yinede Allah herkesin hayrını kabul etsin
Zipzip-
Afiyet olsun canım ama çok az yiyorsun kuzum böyle olmazkiHayırlı akşamlar diyim
Camiden geldik, minnoşları öptüm , sevdim, geçmiş yaptım.
Menüm
Sahur
1 minik kek
2 y.k. tahinli kuru meyva
Iftar
1 hurma
1 kepçe ezogelin çorbası
2 köfte
1 y.k. kuru fasulye
Oruç deyilim diye servise geçtim.
Çorbada pirinç vardı ( yasak)
Patates ve köfte vardı (patates yasak, köftede galeta varmı bilmiyorum, varsa o da yasak)
Pirinç pilavı vardı ( yasak)
Salata vardı ( kalmadi)
Tatlı ve pide yemedim
Eve gelince komşumun yolladığı kekten minicik ve 1 cevizli hurma yedim.
Hiç doymadım.
Yinede Allah herkesin hayrını kabul etsin
Eki Görüntüle 3040285
Zipzip-
Yaaa şimdi gördüm ben ablam çok geçmiş olsunTeşekkür ederim bitanemİnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
Evet çok güzel ama ödem yapıyor.AA gercekten mi,bilseydim ayran içerdim .Sağlıklı h de acılı diye tercih etmiştim
Arap pilavı ile ne gider.Ben hiç şalgam içmedim
Hemde ne zor canım çivi çakılıyor gibiydi neyseki ağrı kesici etki ettide şimdi daha iyiyimoruçluyken de baş ağrısı zor oluyor
hahahah ilham gelmiş sana. bize de gel ilham gelmişken
Ben oruçken şunu yicem bunu yicem diyorum unutuyorum sonraki gun yine aklima geliyorİftardan sonra bşr ağrı kesici içtim başım biraz iyi olunca bir saat ütü yaptım çay demledim çay içiyorum şimdi ve canım saçma bir şekilde cacık istiyor beş dakika sonra kızartma kokusu geliyor burnuma şimdide çikolatada karar kıldım bir kare çikolata yiyorumhiç böyle bir aşerme gördünüzmü
Afiyet olsun canim
Yapiim canim midemi suyla doldurdum ama bir daha olursa oyle yapiimafiyet olsun. kabuk tarçın çayı iç istersen. kan şekerini ayarlar.
valla oruç olunca tatlı istiyor insanın canı. ben de sütlaç yedim.
Tamam canim ay midem doldu resmenSu iç canım beyinde açlık ve susuzluk merkezi aynı yerde olduğu için susuzlukla açlık karıştırılıyor genelde bir iki bardak su iç 15 dakika bekle yine açlık hissediyorsan sonra bişeyler atıştır
Off cok fenaİftardan sonra bşr ağrı kesici içtim başım biraz iyi olunca bir saat ütü yaptım çay demledim çay içiyorum şimdi ve canım saçma bir şekilde cacık istiyor beş dakika sonra kızartma kokusu geliyor burnuma şimdide çikolatada karar kıldım bir kare çikolata yiyorumhiç böyle bir aşerme gördünüzmü
Afiyet olsun canım adımlar şahaneİyi akşamlar kızlar , menümü yazıp kaçıyorum
3 Nisan Pazar menüm
04.00 sahur: 2 kaşarlı tost , sahanda yumurta, salatalık, çay
18.56 iftar: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 4 yk tavuk sote, 3 kaşık pilav, 1 sb ayran
Su : 3 litre içtim, 1 litre daha içerim sahura kadar
Adım sayım 10.815
Adım programını tamamen temizledim. Son 3 günün adımlarını gösteriyor .
Zipzip- Cordelia sara_28 Hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?