Ay bugünkü yediğim pilav hiçbir şey ile gitmediArap pilavı ile ne gider.
Bugün temizlik yaptım. Telefon cebindeydi. Yoksa ekstra adım atmadım canım kaptanımAfiyet olsun canım adımlar şahane
Yok kız öyle değil sanki burnumun dibinde bu yiyecekler kokusu geliyor öyle böyle değilBen oruçken şunu yicem bunu yicem diyorum unutuyorum sonraki gun yine aklima geliyor
Bu akşam buraya yazınca kendime geldim Saracım. Umarım yarın da bu halim devam eder kendimi 10 kaplan gücünde hissediyorum
Aaaa çok seversin sen.Ay bugünkü yediğim pilav hiçbir şey ile gitmedi
Olsun sonuç olarak adımlarını tamamlamışsınBugün temizlik yaptım. Telefon cebindeydi. Yoksa ekstra adım atmadım canım kaptanım
Allah'ın gücüne gitmesin çok kötüydüAaaa çok seversin sen.
Hiç sorma bir kare bitter çikolata yiyorum şu anAfiyet olsun canim
Yapiim canim midemi suyla doldurdum ama bir daha olursa oyle yapiim
Tamam canim ay midem doldu resmen
Off cok fena
Afiyet olsun canım
Hepside birbirinden alakasız şeylerİftardan sonra bşr ağrı kesici içtim başım biraz iyi olunca bir saat ütü yaptım çay demledim çay içiyorum şimdi ve canım saçma bir şekilde cacık istiyor beş dakika sonra kızartma kokusu geliyor burnuma şimdide çikolatada karar kıldım bir kare çikolata yiyorumhiç böyle bir aşerme gördünüzmü
Afiyet olsun kaptancımHiç sorma bir kare bitter çikolata yiyorum şu an
Sağol canım benim bu saatte yemesem iyiydi ama yapacak bir şey yokAfiyet olsun kaptancım
Olsun arada sırada olur öyleSağol canım benim bu saatte yemesem iyiydi ama yapacak bir şey yok
Özür kaptanım, aynı anda eşime cevap ver, whatsapp da kardeşe yaz derken seni nasıl unuttum
Yaniiii sağol canım benimOlsun arada sırada olur öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?