- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bana uygun bişey yoktu kiAfiyet olsun canım ama çok az yiyorsun kuzum böyle olmazki
Kıyamam ya kek de güzeldir çoktandır yapmıyorum bayrama kadarda yapamayacam sanada afiyet olsun bitanemBana uygun bişey yoktu ki
Mesajın aşağısında açıkladım ya
Doymayınca kek gözüme kızarmış tavuk gibi göründü
Beni beni bihterini.Özür kaptanım, aynı anda eşime cevap ver, whatsapp da kardeşe yaz derken seni nasıl unuttum
Bayılırım keke.Kıyamam ya kek de güzeldir çoktandır yapmıyorum bayrama kadarda yapamayacam sanada afiyet olsun bitanem
Kv minde burnuna irmik tatlisi kokusu gelmiş işten gelip yaptı kadin vallaYok kız öyle değil sanki burnumun dibinde bu yiyecekler kokusu geliyor öyle böyle değil
Afiyet olsun kaptanim yatin orucluysan cok sorun degil benceHiç sorma bir kare bitter çikolata yiyorum şu an
Offff deli gibi irmikli kakaolu bisküvili pasta istedimmmKv minde burnuna irmik tatlisi kokusu gelmiş işten gelip yaptı kadin valla
İrmikli muhallebinin arasına kakaolu bisküvi koyup afiyetle yiyesim var aaaaaa deli olcamOffff deli gibi irmikli kakaolu bisküvili pasta istedimmm
Afiyet olsun şifa niyetine olsun canım benimBayılırım keke.
Bende yapmıyordum, komşum 9 parca yollamış, minik şeyler ama olsun yinede cıs.
Kv minde burnuna irmik tatlisi kokusu gelmiş işten gelip yaptı kadin valla
Yok canım yarın oruçlu değilim
Afiyet olsun kaptanim yatin orucluysan cok sorun degil bence
Offff deli gibi irmikli kakaolu bisküvili pasta istedimmm
Dedim ya bugün aşerme günü en iyisi gidip yatalımİrmikli muhallebinin arasına kakaolu bisküvi koyup afiyetle yiyesim var aaaaaa deli olcam
Cuma ödülde ne tatlısı yiyeceğim belli olduBugün aşerme günü desene
Yok canım yarın oruçlu değilim
Dedim ya bugün aşerme günü en iyisi gidip yatalım
İyi geceler kaptancımİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hep beraber
Iyi geceler canim❤İyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?