Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşten geldim duşumu aldım, yattım yatağa, iftara kadar yatak keyfi
Hazır boşken uzun zamandır yazmadığım menümü yazarak normale döneyim artık.

03 nisan
Sahur
Yarım salatalık yarım havuç 1 haşl. Yumurta 5-6 zeytin 2 tb ekmek 1 peynir salata kuzukulağı yarım muz(sahur öncesi)

İftarı;
1 kepçe çorba fırın tavuk patates 1 dilim güllaç (11 ay ramazanu bekliyorum güllaç yemek için- en sevdiğim)

İftar sonrası 1 lt su, sahuru bilemicem 3 bardak falan sanırım

Bence kesin şişkinlik. Çünkü normalde kimse böyle artı gelmiyordu gördüğüm kadarıyla
Bence de öyle de yine de morali bozuluyor insanın. Kaçamak yapmadım. Cuma ödülü bile yapmadım bu hafta. Artık güzel bir eksi görmek istiyorum motivasyonum daha fazla düşmeden

Kızım kendi kendine oynamadığı için 70 küsür TL lik sticker aldım. İki sayfa verdim. Diğer sayfaları iş yerinde bıraktım. Bir anda doyumsuz olmasın ve oyalanmis olur öbür günler. Acayip pahalı yaa. Daha ucuz bir etkinlik bulmalıyım. Kızım onları yapıştırırken (ki bilinçli değil ,yoksa daha Makbule geçerdi) ben de 2.500 küsürden 5.000 küsüre ulaştım

Afiyet olsun iftar da sahur da hafif geçmiş gayet daha ne olsun

Canım hangi şehirdesin, kızın kaç yaşın da

Yani adımda ulaştım İstanbul ama şimdilik küçük bir şehir, söylemem 29 ncu aya girdi
Istanbul ise süper İBB nin isadem kurumlari var orada dergiler ücretsiz bolca stiker fln çıkıyor her kurumdan gidip istediğin kadar alabilirsin daha ufak oyalanir, bu yüzden sordum sehri kuzum

orucun ilk 3-4 günü toksinler atılır derler. baş ağrısının nedeni odur. geçmiş yıllarda olurdu benim. şimdi çok şükür olmuyor. geçmiş olsun canım.

Istanbul ise süper İBB nin isadem kurumlari var orada dergiler ücretsiz bolca stiker fln çıkıyor her kurumdan gidip istediğin kadar alabilirsin daha ufak oyalanir, bu yüzden sordum sehri kuzum
Çok teşekkürler şimdilik değilim orada ama olsam da sınırlı alırdım, hak geçmesin.ucretsiZdir ama içim rahat etmiyor

Bacım sen nerelerdesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…