- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Bence de öyle de yine de morali bozuluyor insanın. Kaçamak yapmadım. Cuma ödülü bile yapmadım bu hafta. Artık güzel bir eksi görmek istiyorum motivasyonum daha fazla düşmedenBence kesin şişkinlik. Çünkü normalde kimse böyle artı gelmiyordu gördüğüm kadarıyla
Ramazan şoku üst üste alıyoruz yavrum yaa ben tartıya cuma çıkıyorum ama o gün bana şuan korkulu geliyorBence kesin şişkinlik. Çünkü normalde kimse böyle artı gelmiyordu gördüğüm kadarıyla
Afiyet olsun iftar da sahur da hafif geçmiş gayet daha ne olsunİşten geldim duşumu aldım, yattım yatağa, iftara kadar yatak keyfi
Hazır boşken uzun zamandır yazmadığım menümü yazarak normale döneyim artık.
03 nisan
Sahur
Yarım salatalık yarım havuç 1 haşl. Yumurta 5-6 zeytin 2 tb ekmek 1 peynir salata kuzukulağı yarım muz(sahur öncesi)
İftarı;
1 kepçe çorba fırın tavuk patates 1 dilim güllaç (11 ay ramazanu bekliyorum güllaç yemek için- en sevdiğim)
İftar sonrası 1 lt su, sahuru bilemicem 3 bardak falan sanırım
Canım hangi şehirdesin, kızın kaç yaşın daKızım kendi kendine oynamadığı için 70 küsür TL lik sticker aldım. İki sayfa verdim. Diğer sayfaları iş yerinde bıraktım. Bir anda doyumsuz olmasın ve oyalanmis olur öbür günler. Acayip pahalı yaa. Daha ucuz bir etkinlik bulmalıyım. Kızım onları yapıştırırken (ki bilinçli değil ,yoksa daha Makbule geçerdi) ben de 2.500 küsürden 5.000 küsüre ulaştım
Çok şaşırdım, ben hayret eksiyim bu sefer.Ramazan şoku üst üste alıyoruz yavrum yaa ben tartıya cuma çıkıyorum ama o gün bana şuan korkulu geliyor
Yani adımda ulaştımCanım hangi şehirdesin, kızın kaç yaşın da
Olsun olsun geçici,öyle düşün.Bence de öyle de yine de morali bozuluyor insanın. Kaçamak yapmadım. Cuma ödülü bile yapmadım bu hafta. Artık güzel bir eksi görmek istiyorum motivasyonum daha fazla düşmeden
Istanbul ise süper İBB nin isadem kurumlari var orada dergiler ücretsiz bolca stiker fln çıkıyor her kurumdan gidip istediğin kadar alabilirsin daha ufak oyalanir, bu yüzden sordum sehri kuzumYani adımda ulaştımİstanbul ama şimdilik küçük bir şehir, söylemem 29 ncu aya girdi
orucun ilk 3-4 günü toksinler atılır derler. baş ağrısının nedeni odur. geçmiş yıllarda olurdu benim. şimdi çok şükür olmuyor. geçmiş olsun canım.bugün cesaret edemedim zaten kuzum. Gözlerimin arkasına kadar, şakaklarımdan beynime kadar iğrenç bir acı. Ben 36 yıllık hayatımda en fazla 3 kere baş ağrısı çekmişimdir, bu bambaşka birşey yani.
Çok teşekkürler şimdilik değilim orada ama olsam da sınırlı alırdım, hak geçmesin.ucretsiZdir ama içim rahat etmiyorIstanbul ise süper İBB nin isadem kurumlari var orada dergiler ücretsiz bolca stiker fln çıkıyor her kurumdan gidip istediğin kadar alabilirsin daha ufak oyalanir, bu yüzden sordum sehri kuzum
Amin teşekkür ederiz ikiz. Oğlumu salliyorum,uyursa iftarım rahat olabilir.kizim da rahat bırakmıyor gerçi. Olsun şükür.Hayırlı iftarlar kızlar. Allah orucunuzu kabul etsin
Bacım sen nerelerdesin yaDün sabah
Peynir az pide
Domates zeytin
Öglen cay kuruyemiş
Gerisi ilaç pekmez
Ihlamur
Pastil
Akşam tavuk şiş
Ayran
Bugün menüm
Sabah
Peynir domates salata
Az ekmek
Bir tane muz
Ihlamur
Vitamin
İlaçlar
Pastiller
Akşam
Bir tabak mercimek corbası
Az ekmek doğradım
Zipzip-
Şükür tabi canımAmin teşekkür ederiz ikiz. Oğlumu salliyorum,uyursa iftarım rahat olabilir.kizim da rahat bırakmıyor gerçi. Olsun şükür.
Ay yeni geldin ozaman sen topigeSelam
Sansebastiançizkek tim accık değiştürdüm
Sen değiştirdin mi ?
Yok yeni gelmedi, biraz ara vermişti geri döndüAy yeni geldin ozaman sen topige
Hosgeldin cizkek hayrani :)
Ben hep sandriyon dum hala kulkedisi sandriyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?