Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hatta 71.1 oldu takılıyorum bakalım cnm şu an bi özledim geldim gibi oldu diyetten emin değilim
Senin nasıl gidiyor kuzum? En son refikadan çizkek yapmıştın di mi ödül tatlı olarak süper bence
gel gel. hemen başlamasan bile sohbete gel
ben de bir ileri iki geri sallandım durdum. bu cuma yeniden geldim buralara.

evet cheesecake yapmıştım canım. güzel olmuştu

Kinoalihatun
Amine Busra
Hallederiz
gewezebidik
ugurbocuuu
s i d e l y a
Beth18
Cordelia
S Suskunkardelen
fesang
She-Raa

kırmızı güllerim kırmızılı kızlarım öyle görüyorumki bugün büyük çoğunluk artı gelmiş ama olsun canımız sağolsun düne bakıp üzülmek yerine bugünden tezi yok deyip silkeleniyoruz ve cumaya eksi geliyoruz asıl önemli olan cuma günü eksi gelmek bunu unutmayalım ben size inanıyor ve güveniyorum sizde kendinize inanın ve güvenin cuma günü kazanan biz olacaz sözmü

Kaçırmışım ben. Neren ağrıyor, rahatsız mısın?
Kuzum 2 gün oruç tuttum kaporta dağıldı başım ensemden şakaklarıma, ordan alnıma, gözlerimin arkasına kadar zonkluyor. Hiç ihtimal vermek istemiyorum ama migreni araştıracağım. Hiç normal değil çünkü.

o dediğim zamanlar aynı korkunç ağrı oluyordu canım. benim oruçtandı. seninki de inşallah migren değildir.

Bende hafif agrilarda ilac icmem ama bazen dayanilmaz hal aliyor o zaman iciyorum
Benim annem hastalık hastasıdır. Çocukluğumdan itibaren ‘ay’ desem bir ilaç verdi. Üniversiteye gidince biraz araştırdım ilaç işini, iç organlara verdiği zararı öğrenince kısıtladım. Farenjit dışında antibiyotik almıyorum mesela, geçmiyor çünkü onsuz. Acı eşiğim yüksek baya, ağrı kesici hiç gelmiyor aklıma. Aman aman karşı değilim, 3 doz biontechliyim örneğim ama işte kar zarar yapıyorum diyelim

Sağol ya teşekkürler

İlk gün bende de oldu. Susuzluk uykusuzluk yapmıştır diye düşündüm. İlaç almakla iyi yapmışsın. Geçmiş olsun

Sööözzz kaptanım sööözzzz

Hahahha benim annem de öyle, elim kaşınıyor desem ilaç al der

Selam kusura bakmayin bugun islerim vardi gelemedim. Kilom 71.6 fark 400 gr

Zipzip- Cordelia sara_28
Tebrik ederim canım
Cuma kilom 85,7
Bugün 86,3
Fark +0,6 kg
Zipzip- Cordelia sara_28 Hallederiz
Canın sağolsun tatlım cuma gününe kadar toparlayacağına eminim
Cuma 67.35
Bugün 68.10
+750 gr
Çok canım sıkıldı
Zipzip- sara_28
Seni de canın sağolsun tatlım kendinizi bırakmayınn cumaya çok var ha gayret
Menü

Tek öğün saat 14.00

Pastırmalı menemen
1.5 dilim süzme peynir
3 LOKMA simit
3 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin ve bol maydanoz
Bitterli yulaf bar
2 ceviz 4 fındık

Zipzip- sara_28
Afiyet olsun canım neden tek öğün yedin kendini hasta etme kuzum
Ah ah sorma fesang havalar süper diye full enerjı incecik gezdim feci carpıldım Ikı gundur yatıyorum kafam kalkmıyor ateşim inip çıkıyor gece iki serum yedim
Çok geçmiş olsun canım
Hiç üzülmüyorum kaptanım. Bu hafta 79 u göreceğim. Gerekirse çarşamba perşembe suyla besleneceğim ama o 79 kilo tartının ekranına gelecek
Ha şöyle aferim kız işte bu
sara_28 tebrikler kaptanım. gezegenfeza
Hayırlısı olur inşallah.
Teşekkür ederim canım
sara_28 tatlı kaptanım tebrik ederim
Teşekkür ederim canım benim
Sahur

2 haşlanmış yumurta
2 wasa
6 zeytin
1 kk peynir
1 kuru incir kağıdı

İftar
1 kase çorba
2 köfte
1 kase yogurtlu karnabahar

Ara 3 çatal kadayıf Diyarbakırdan geldi...
Türk kahvesi
Afiyet olsun canım Diyarbakır kadayıfını bende çok severim hele burma kadayıfa bayılırım
Bende migren den şüpheleniyorum canım olmadı nöroloji ye gidecem sende ihmal etme git doktora

Ellerine sağlık canım kaptanım
Teşekkür ederim

o dediğim zamanlar aynı korkunç ağrı oluyordu canım. benim oruçtandı. seninki de inşallah migren değildir.
Ya kuzum işte sabahta dedim ya, insanın neresi ağrıyorsa canı orda oluyor. O kadar gıcık oldum ki kendime sabahtan beri. Hiç sevmem hastalık halini. Sanki şımarıklık yapıyormuşum yapıyormuşum gibi geliyor iyiyim iyiyim, turp gibiyim

sara_28 tebrikler kaptanım. gezegenfeza
Hayırlısı olur inşallah.
Ellerine saglik kaptanim liste icin tesekkur ederiz
Sahur

2 haşlanmış yumurta
2 wasa
6 zeytin
1 kk peynir
1 kuru incir kağıdı

İftar
1 kase çorba
2 köfte
1 kase yogurtlu karnabahar

Ara 3 çatal kadayıf Diyarbakırdan geldi...
Türk kahvesi
Afiyet olsun kaptanim
ben bu akşam 84.6 çıktım gezegenfeza
400 gram daha gitmis tebrik ederim canim
Zipzip- kaptanım eğer sen ve gezegenfeza kaptanımda uygun görürse takımlar böyle kalsın ben kimseyi göndermek istemiyorum
Tamam kaptanim bu haftada değişiklik yapmiyoruz takımlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…