Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5.000 adımı geçtim Zipzip- dans ederek saydım dans ederken adım atmaya çalıştım

Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Afiyet olsun canim
Menü

Tek öğün saat 14.00

Pastırmalı menemen
1.5 dilim süzme peynir
3 LOKMA simit
3 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin ve bol maydanoz
Bitterli yulaf bar
2 ceviz 4 fındık

Zipzip- sara_28
Afiyet olsun canim
Cuma 64,4
Pzrtesi 64,9
Fark +500

Anlamadim
Cuma günü tarti sonrasi baya yedim ondanmi yoksa yanlış saattemi tartildim anlayamadim
Zipzip- Cordelia gezegenfeza North River
Moralini bozma canim cumaya eksiler gelir

orucun ilk 3-4 günü toksinler atılır derler. baş ağrısının nedeni odur. geçmiş yıllarda olurdu benim. şimdi çok şükür olmuyor. geçmiş olsun canım.
Canım sabah 5 ten akşam 7.20 ye 14,5 saat açlık oluyor. Ben zaten 16 saat açlık yapıyorum yarısı uykuda geçsede. Kendimi bildim bileli oruç tutarım ilk defa bu yıl yaşadım böyle bir acı. Bugün niyetli olmamama rağmen geçmedi ağrı, yılların şöförüyüm ama güvenemedim kendime arabayı iş yerinde bıraktım otobüsle döndüm eve. Neyse, odağımı değiştirmem lazım. İyiyim, ben iyiyim, harikayım, fevkaladeyim

üzülme canım cumaya çok var bugünden itibaren dikkat edersen cumaya eksi gelmemen imkansız güveniyorum ben sana hadi toparlan bakalım
Hiç üzülmüyorum kaptanım. Bu hafta 79 u göreceğim. Gerekirse çarşamba perşembe suyla besleneceğim ama o 79 kilo tartının ekranına gelecek

Nice yaşlara, Allah sağlıklı ve bereketli bir ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…