- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ben su atsam olur muOtantik tepside çay
Hadi herkes içeceğini atsın
Şu an birsey icememOtantik tepside çay
Hadi herkes içeceğini atsın
Afiyet olsun canimMenüm
11:30 kahvaltı
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin
Ara 14:30 1 fincan Türk kahvesi 2 kuru incir 2 ceviz
Akşam 17:00 4 yemek kaşığı barbunya yemeği
1 tabak havuç salatası
3 litre su
Zipzip- Cordelia gezegenfeza Wilma11
Amin canım inşallahben kendim için kullanmıyorum ama konu çocuk olunca ne denirse yapıyoruz. Bizde 2 ay içinde 4 kutu antibiyotik bitirdik. Bilemiyorum ya. Konu nerelere geldi ama çocuklar için çok üzülüyorum ben. Folik asite abandık, teknoloji çağına doğdular maşallah hepsi cin gibi ama… ne yedikleri belli değil, ne soludukları belli değil… Denize götürüyoruz güya, dün haberlerde karadenizde 30 metrenin altında canlı yaşamıyor müsilaj nedeniyle diye haber vardı. Sokakta oynayamıyorlar, her yer beton, araba, karaktersiz ş.refsiz tacizcilerle dolu. Vakti zamanında ‘amann nerden bulacak’ denilen her türlü materyal her an her yerden ulaşılabilir durumda… Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Rica ederim canım seninde eline sağlık.Ellerine saglik kaptanim liste icin tesekkur ederiz
Afiyet olsun kaptanim
400 gram daha gitmis tebrik ederim canim
Tamam kaptanim bu haftada değişiklik yapmiyoruz takımlarda
Ooo bardak harikaBen su atsam olur mu
Aralık 19Ben çok sıkılganım, değiştirme fırsatımda değiştiricem. Olmadı sandriyone yap
Allah bağışlasın,hangi ay
Çok sağol
ÖptümTelefonu biraz birakip dinlenecegim gelirim ilerleyen saatlerde
Kinoalihatun
@busra ytez
Hallederiz
@gewezebidik
@ugurbocuuu
s i d e l y a
Beth18
Cordelia
@Suskunkardelen
fesang
She-Raa
kırmızı güllerim kırmızılı kızlarım öyle görüyorumki bugün büyük çoğunluk artı gelmiş ama olsun canımız sağolsun düne bakıp üzülmek yerine bugünden tezi yok deyip silkeleniyoruz ve cumaya eksi geliyoruz asıl önemli olan cuma günü eksi gelmek bunu unutmayalım ben size inanıyor ve güveniyorum sizde kendinize inanın ve güvenin cuma günü kazanan biz olacazsözmü
İçime öküz oturdu.Teşekkür ederim
Kaza geçirmişti, barınaktan almıştım. Orada ne koşullarda kaldıysa hep hastaydı, sürekli veterinerdeydim. Son iki hafta yoğun tedavi gördü. Organları iflas etti yavrucağın, çok uğraştık olmadı. Ömrü buraya kadarmış, acıları son buldu. Ama biz atlamadık, inşallah geçecek.
Tamam canimBugün aşerme günü desene
Yok canım yarın oruçlu değilim
Dedim ya bugün aşerme günü en iyisi gidip yatalım
Kusura bakmayin iftardan once tartildim
Bende de boyun fıtığı var acaba boyun fıtığım yapıyor bize bu ağrıyıCanım bende boyun fıtığı da var. Zaten nörolojiye gidecektim bugünlerde. Onu da sorar öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?