- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.885
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada baya yağıyorYağmurserpiştiriyor buradada .
Durdu şimdi burada başlar nasılsa.Burada baya yağıyor
Tunaydin canimTünaydın kızlar gününüz güzellik ile dolu geçsin, benim ki zor ve öfkeli ama ramazan diye sabrediyoruz
Umarım olur evde dön dön zor oluyorAksama cok rahat 10.000 olur![]()
Bende zorlaniyorum bu aralarUmarım olur evde dön dön zor oluyor![]()
Sen daha fazla adım atıyorsun,bide oruçlusun demi oda zorlar be kzuum yorma kendini o kadarBende zorlaniyorum bu aralar
3000 adimdayim daha
Oruc degilim abla yaa garip bir halsizlik var bir kaç gündürSen daha fazla adım atıyorsun,bide oruçlusun demi oda zorlar be kzuum yorma kendini o kadar
Oruçlusun diye tahmin ettimde ondan,havalarda yapıyor tam mevsim geçişleri.Oruc degilim abla yaa garip bir halsizlik var bir kaç gündür
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar , ancak gelebildim. Dün çok yorucu bir gündü. Misafirler geldi gitti , bunu da atlattım şükür.
Menümü yazayım
4Nisan Pazartesi menüm
Sahur: yok, ezana 5 dk kala uyandım. 3-4 bardak su içip niyetlendim.
18.56 iftar: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak tas kebabı, 3 yk pilav, 1 kepçe cacık,
21.00 ara: ince bir dilim künefe
Su : 3 litre
Adımlarım da 5.663
Zipzip-
Cordelia
@sara_28 @DombiliKus
Geçmiş olsun canımOruc degilim abla yaa garip bir halsizlik var bir kaç gündür
Regl bitmedi abla bitse baslayacagim insallahOruçlusun diye tahmin ettimde ondan,havalarda yapıyor tam mevsim geçişleri.
Gecmis olsun ablacimAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Ben akşam birden uyuya kaldım dedim ya
Yarım saat önce kollarımda bacaklarımda ağrı, mide bulantısı ve üşüme geldi. Çok kötüyüm yattım. Sabah vitamin içmiştim zinde olayım diye, içmesem ne olacaktı acaba
Burada da yağıyor.Yağmurserpiştiriyor buradada .
Geçmiş olsun pastelcim,havalarda yapıyor böyle,dışarısı soğık bugün yağmur serpiştirdi sabahtan durdu şimdi.Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Ben akşam birden uyuya kaldım dedim ya
Yarım saat önce kollarımda bacaklarımda ağrı, mide bulantısı ve üşüme geldi. Çok kötüyüm yattım. Sabah vitamin içmiştim zinde olayım diye, içmesem ne olacaktı acaba
Anladım kuzu dşkkat et kendine gene bu hava tam hastalık havası çünkü.Regl bitmedi abla bitse baslayacagim insallah
ama havaların etksii olabilir
cok soguktu bir anda isindi alisamadik havaya
Burada durdu başlar nasılsa gene.Burada da yağıyor.
Teşekkür ederim ablacimGeçmiş olsun pastelcim,havalarda yapıyor böyle,dışarısı soğık bugün yağmur serpiştirdi sabahtan durdu şimdi.
Anladım kuzu dşkkat et kendine gene bu hava tam hastalık havası çünkü.