- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 158
- 36
Acayip göğüslerim fln canımi yakıyor bir de tartı var uzucem sanırım seni kaptanım bu hafta regli vurduBende aynıyım kuzum, vücudum bugün çok şişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acayip göğüslerim fln canımi yakıyor bir de tartı var uzucem sanırım seni kaptanım bu hafta regli vurduBende aynıyım kuzum, vücudum bugün çok şişti
Moralini bozma canim haftaya daha iyi olurAcayip göğüslerim fln canımi yakıyor bir de tartı var uzucem sanırım seni kaptanım bu hafta regli vurdu
Geçmiş olsun canımİftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan
Geçmiş olsun canımHala midem bulanıyo ve kemiklerim ağrıyo. Fakat ben çocuklarla ders çalışıyorum. Az kaldı bitsin yatıcamsorduğun için teşekkür ederim canım
![]()
Afiyet olsun canım6 Nisan Çarşamba menüm
04.00 Sahur: 1 kaşarlı tost (2 dilim tb ekmeği), 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 salatalık
18.58 iftar: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 2 kaşık pilav, 4-5 kaşık haşlanmış tavuk, salata
Su : iftardan sonra 1 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip-
sara_28 @DombiliKus
Afiyet olsun canım
Ay inşallah bu erken gelen regli oruç baya yordu yaaMoralini bozma canim haftaya daha iyi olur![]()
ay sorma hiç valla herşey çok sinir bozucu şekilde artıyor. kontrolsüz bir artış var. Rabbim sonunu iyiye, feraha çıkarsınAyy moralim bozuldu akilli saat fiyatina baktim
195 e düşünce almadim
En son baktığımda 495 ti
Simdi 642 lira olmus![]()
Saol adaşAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun adaşım ❤
Benimkiler de canımı yakıyor ama bi hareket yok halaAcayip göğüslerim fln canımi yakıyor bir de tartı var uzucem sanırım seni kaptanım bu hafta regli vurdu
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
Uyumazsam gelirim❤❤![]()
Başarılar dilerim yavrucugunaSağol canım,yarın inkilap yazılısı var onu çalıştırıyorum. Çok doldu kafaları 5 dk mola verdik. Ben de bi size bakayım dedim![]()
Dipteyim,sondayım,depresyondayımeeee ne var ne yok![]()
Nasıl oldun geçti mi?Hiç olmadı. 36 yaşıma gireceğim, belki 3 kere ağrı kesici almışımdır ağrı için bu zamana kadar. Bu seferki ağrı da değil, acı baya.
Niye böyle olduk kiYaa herkes hasta,modu dusuk ne oluyor bize![]()
İftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan
Bugün benim de bulandı, iftarda sarımsaklı yoğurt yemiştim iyice artırdıAllah allah noldu bize böylebenim de hep midem bulanıyo o yüzden az yiyorum. Bahardan herhalde . Geçmiş olsun canım
![]()
niye canım ne olduBaşarılar dilerim yavrucuguna
Dipteyim,sondayım,depresyondayım![]()