- 8 Eylül 2016
- 103.318
- 438.154
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç iki gün yapmadım sadce akşam yemeği yerine yaptım faydasıda baya oldu ama bundan sonra hep yaparımArtık 58 oldum yani torunda var.
Hatta 2 gün yap kabak detoksunu daha iyi,normalde 3 gün diyorlarda oda kilosu fazla olanşar için bize 2 gün yetiyor.
Ben de bu hafta yapayım canım, hem iftarda hem sahurdaHiç iki gün yapmadım sadce akşam yemeği yerine yaptım faydasıda baya oldu ama bundan sonra hep yaparım
İyiyim kuzum teşekkür ederim. Çok şükür 2 gündür iyiyim. Ama yine de pazartesi nörolojiye randevumu aldımCanım nasılsın?
Yarışta olmuyum canım mola olsun ama gelip giderim sizleri çok sevdim biraz dinlenmekte istiyorum süreclerim beni çok yordu, bayram sonrası gelirim ki yarışaArtin cok degil haftaya daha guzel olur canim
Menu bildirmeye ,adim bildirmeye devam edebilirsin nasil istersen canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Masterfite gircek misin
Kolay gelsin ablacim
Guzel eksi tebrik ederim canim![]()
Benden mi bahsedilmiş
Daydayim napiyon bebemAa çok geçmiş olsun. İnsan görmeyince arıyor enerjisi etkiliyor insanı![]()
Sağlıkla dön inşallah canımYarışta olmuyum canım mola olsun ama gelip giderim sizleri çok sevdim biraz dinlenmekte istiyorum süreclerim beni çok yordu, bayram sonrası gelirim ki yarışa
Bizde seni sevdik canim her zaman gel sohbeteYarışta olmuyum canım mola olsun ama gelip giderim sizleri çok sevdim biraz dinlenmekte istiyorum süreclerim beni çok yordu, bayram sonrası gelirim ki yarışa
Benden mi bahsedilmiş
Bence buranin enerjisi siniyor üzerimize ...ben dışarıya yansitiyorum.bu işte ustayım
Uyandığımdan beri temizlik yapıyorum canım hastalıktan değil bu sefer.![]()
Cordelia yi secti ya canimMavi kaptan belli mi ?
Benim umudum @cordelia![]()
Ooohhh beeeeeCordelia kaptanımızı mavi kaptan seçiyorum ole ise
Kaptan mi oldum.
Maviş Kaptan oldum bennnnn. Öncelikle Tebrikler canim. Sonra maviş kaptan olarak seçtiğin için teşekkür ederim.Cordelia kaptanımızı mavi kaptan seçiyorum ole ise