İşte güvenilir yer bulmak meseleBebeğim 2021 Ocak ayında göz altı dolgusu yaptırdım o birkaç ay önce aktı. Geçen ay iki kere eritme işlemi yaptırdım ama geçmedi tam. Gözümün tam altı da iyice çöktü. Asla önermiyorum hiçbir yere güvenmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte güvenilir yer bulmak meseleBebeğim 2021 Ocak ayında göz altı dolgusu yaptırdım o birkaç ay önce aktı. Geçen ay iki kere eritme işlemi yaptırdım ama geçmedi tam. Gözümün tam altı da iyice çöktü. Asla önermiyorum hiçbir yere güvenmiyorum
Ama doktorun hatası olduğunu sanmıyorum yaİşte güvenilir yer bulmak mesele![]()
Valla ne yaptıracaksam maskeler çıkmadan yaptırayımpastelfit botoks candır ama onu yaptır mutlaka
Önce botoks öneriyorum minnoşumValla ne yaptıracaksam maskeler çıkmadan yaptırayımsonra da bi yalan buluruz , maske takmaktan cildim canlandı gibi mantıklı yalanlar
![]()
canım afiyet olsun
Malzeme mi sıkıntılıydı acabaAma doktorun hatası olduğunu sanmıyorum ya
Kııııss Seda Sayan gibi olursun öyleGüvenilir bir doktor bulursam birkaç sene sonra orta yüz germe yaptiricam ama
Malzeme mi sıkıntılıydı acaba
Kııııss Seda Sayan gibi olursun öyle![]()
Dahiyane. Kullandığın marka yok satar.Valla ne yaptıracaksam maskeler çıkmadan yaptırayımsonra da bi yalan buluruz , maske takmaktan cildim canlandı gibi mantıklı yalanlar
![]()
Aslı.Adımı gören olmuştur evet Aslı adim![]()
benim menüler bir sadeleşemedi. festival gibi gümbür gümbürAfiyet olsun,güzel spor kendine güvenen kadın![]()
![]()
Sağol canımın içi. Yan komşularla bir sıkıntı çıkmasın inşallah çok gerildimHayırlı olsun canim![]()
Sorun cikmaz insallah canimSağol canımın içi. Yan komşularla bir sıkıntı çıkmasın inşallah çok gerildim