Niye antin kuntin olsun kız hepimiz incelmek için burdayızAaa aşk olsun pastelim olabilir bilmek zorunda değilsin ben antik kuntik şeylere sardım sıkıntıdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye antin kuntin olsun kız hepimiz incelmek için burdayızAaa aşk olsun pastelim olabilir bilmek zorunda değilsin ben antik kuntik şeylere sardım sıkıntıdan![]()
☻️Callanetics bir araştır canım. Bir kilo verdiğinde iki kilo vermiş görüntüsü oluyormuş
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.![]()
İyi etmişsin canım, iyi bişeyse biz de yaparızAaa aşk olsun pastelim olabilir bilmek zorunda değilsin ben antik kuntik şeylere sardım sıkıntıdan![]()
Eva yı ben bilmiyorum chloe çok etkili biliyorum daCholie yapanda yok uzun zamandir takimda onunda etkisi var
Yürüyüş, leslie, eva yapiyoruz genelde![]()
Dedim olabilir.Ben bugün başka dil mi konuşuyorum![]()
Sen onu boşver canım, ben yüzüme bişeyler yaptırmak istiyorum. Nerde yaptırsam yaa, sen bilirsinCallanetics bir araştır canım. Bir kilo verdiğinde iki kilo vermiş görüntüsü oluyormuş
Afiyet olsun,güzel spor kendine güvenen kadın
Minnoşum ben yaptırdım da noldu elime yüzüme bulastirdim şimdi insan içinde rahatsız geziyorumSen onu boşver canım, ben yüzüme bişeyler yaptırmak istiyorum. Nerde yaptırsam yaa, sen bilirsin![]()
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Dolgu eritme yaptırdım gözümün altına millet daha da sormaya başladı gözün altı neden şiş şiş diye valla psikolojim bozulduMinnoşum ben yaptırdım da noldu elime yüzüme bulastirdim şimdi insan içinde rahatsız geziyorum![]()
Eva yapamıyorum hiç bana göre değil, şu chlıe neymiş ona bi bakayımEva yı ben bilmiyorum chloe çok etkili biliyorum daBacak ve kol calıştırmam lazım acillllll eva bakayım o eksik kalmasın
![]()
Baktım zor galibaCallanetics bir araştır canım. Bir kilo verdiğinde iki kilo vermiş görüntüsü oluyormuş
İşte napsam napsam bakıyorumNiye antin kuntin olsun kız hepimiz incelmek için burdayız
Teşekkür ederim
İyi etmişsin canım, iyi bişeyse biz de yaparız![]()
Chloe bana nefes kestirdi asla tamamlayamadımEva yapamıyorum hiç bana göre değil, şu chlıe neymiş ona bi bakayım
Nerde yaptırdın kiMinnoşum ben yaptırdım da noldu elime yüzüme bulastirdim şimdi insan içinde rahatsız geziyorum![]()
Şişliğin inme süresi vardır , inmez miDolgu eritme yaptırdım gözümün altına millet daha da sormaya başladı gözün altı neden şiş şiş diye valla psikolojim bozuldu
Callanetics jilliandan çok farkli canım. Pilatesin daha minik minik versiyonu gibi cardio değilBaktım zor galibaböyle jillian vardı eski şeyler
oda totona kadar çalıştırıyor calışmayan yer kalmıyor
İşte napsam napsam bakıyorum
![]()
Bebeğim 2021 Ocak ayında göz altı dolgusu yaptırdım o birkaç ay önce aktı. Geçen ay iki kere eritme işlemi yaptırdım ama geçmedi tam. Gözümün tam altı da iyice çöktü. Asla önermiyorum hiçbir yere güvenmiyorumNerde yaptırdın ki
Şişliğin inme süresi vardır , inmez mi
İlla ki tamamen geçer ama ne zaman bilmiyorum minnoşumNerde yaptırdın ki
Şişliğin inme süresi vardır , inmez mi
Bak bakalım baya etkiliymiş yapanların videoları da var incele ben bayrama kadar bacak kol karın için düşünüyorumEva yapamıyorum hiç bana göre değil, şu chlıe neymiş ona bi bakayım