Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende su fit hatunlari zayiflari kiniyorum
Kinadigim hersey genelde basima gelmistir 😂
Ayy ne zayif amaaann ne fit ya suna bak hih falan yani
ıyyyy kupkuru hala diyet peşinde aslaa anlamıyorum ben olsam aslaaaaa yapmazdım 😂bak ne diyorum aslaaaaaaa yapmazdım

La bi git de...seni mi inceleyip duruyorlar :tokat:
ay gercektenn fesang fesang bencede boyle de ne gariplerr
İyi geceler uyumaya calisacagim dun gece alarmi kapatip biraz daha uyumuşum neyseki sonra uyandim 🤭
iyi geceler canim
Bende leslie sevmiyorum hop zıp çok zorlamıyor yoruyor gibi ben böyle fazla bölgelerin cayır cayır yanmasından tatmin oluyorum sanırım😂😂😂

💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kına kına zamanı gelince yapmazsın o günü gör 😂😂😂😂😂
o zaman sana Jillian iyi gelir hem cok hizli etki ediyor.
Heee.. gerçekten bi baktım süzüyolar beni 😁
aaa ne ayip
Bende su fit hatunlari zayiflari kiniyorum
Kinadigim hersey genelde basima gelmistir 😂
Ayy ne zayif amaaann ne fit ya suna bak hih falan yani
evet hep beraber, asiri zenginleri, cok fit hatunlari hepsini kinayalim ahahah

ay gercektenn fesang fesang bencede boyle de ne gariplerr

iyi geceler canim

o zaman sana Jillian iyi gelir hem cok hizli etki ediyor.

aaa ne ayip

evet hep beraber, asiri zenginleri, cok fit hatunlari hepsini kinayalim ahahah
Yaa aslında yapılır ama asırı spor yapan prof olmadığım için bazı hareketleri zorluyor sıkıcı geliyor. Chloe kolay değil ama deneyelim bence kesinlikle işe yarar

Allah şifa versin bitanem. :dua:
Normal hastalık zannetmiştim. :KK57:
Takviye çayları ihmal etme. Daha hafif atlatmani sağlıyor. Çok geçmiş olsun canım ❤️
Yok ablam.grip gibi başladı.3.gun tat koku alma azaldı.test verdik.yillar sonra geldi buldu bizi

Yaa aslında yapılır ama asırı spor yapan prof olmadığım için bazı hareketleri zorluyor sıkıcı geliyor. Chloe kolay değil ama deneyelim bence kesinlikle işe yarar
onu hic bilmiyorum ben de arastiricam ama cok zorluyorsa ben duzenli yapamayinca motivasyonumu kaybediyorum. O yuzden benim icin duzenlu hayatima ekleyebildigim sporlari yapmak onemli. Leslie ve yuruyus oyle benim icin. Hayatimin gunluk rutinimin bir parcasi yapabiliyorum o yuzden seviyorum leslie yi

Kızlar buna gerçekten inanın.su mübarek günde kalben söylüyorum.dua eden bizim için dua eden herkesten Allah razı olsun 💋 kardeşlerim bile geçmiş olsun diye aramadı.yine tescillendi ki KAN BAĞI hiç önemli değildir 🥺♥️
aaaaa olacak şey değil inanamıyorum:KK12: şu mübarek günlerde Rabbim acil şifalar versin kuşum gel de hamır açalım:hamarat:
Ben zengin olayım yeter. Alçak gönül satın alırım. :KK76: :KK76:
ayol bu devirde zengin olmak çok zoooor :ruh:ama amin 😂
hoşgeldin cnm
Cemal can coooook baskaydi 💕💕💕
o nasıl bir beybi feyyssss :dondurma:
Haftalardir kendime ait tek bir özel anım yok. Bir dizi film izlemek, müzik dinlemek bile yok. Buldugum firsatta ya ev işi yapıyorum ya da yatip uzanip uyuyorum..
Kimseden destek goremiyorum, yardimda istemiyorum açıkçası. Eşim 3 haftadır surekli calisiyor. Aksamlari mesaide. Mesela bugun gelebilecek sandim 3 çeşit yemek yaptim ama gelemedi.

Ev alma durumumuz var sikintiya girermiyiz kestiremiyorum. Bir yandan almak istiyorum bir yandan korkuyorum. Çalışmam gerekebilir, yapabilir miyim, çocuklardan ayri kalabilir miyim, ev -iş yürütebilir miyim?

Yeme bozuklugu zaten aynen devam ediyor. Tek bildiğim iyiki geçen sene kilomun fazla kismini vermişim. Bu seneye kalsam obez kalmaya devam ederdim
selam cnm,terapiye başlamıştın sanırım iyi gidiyor mu?
gerçekten istersen vakit yaratabilirsin kuzum diziye de müziğe de 15-20 dk bile olsa ,çocuğun uyuduğunda vs ;) durup bir düşün sakince benim gerçekten imkanım yok mu,24 saat tetikte olmak zorunda mıyım vs
canim gun icerisinde boy yer cekiminden oturu 1-2 cm degisiyor. Sabah olctur tam olarak. Gun icerisinde omirilikte omurlar arasindaki sivi azaliyor. o yuzden gece 2 cm kisa cikabilirsin. Gece uyuyunca yatay pozisyondayken o duzeliyor, sabah o yuzden daha saglikli bir olcum oluyor. Ozetle ayni kilo gibi, onu da sabah olcmek daha iyi :)

oyy kizim deme oyle kendine. Ben artik bazen gercekten dinlermis gibi yapip dinlememeye calisiyorum, hii, hee diyerek gecistiriyorum o arada baska is yapiyorum. Anneme de aynisini tembihledim. Anne he huu de gec, yoksa o anlatiyor sonra sen icin sismis bir sekilde kaliyorsun. O rahatlayip hayatina devam ediyor. Cop kovasi miyiz biz. Bize de yazik.
canım selam,senin bir tanıdığın bitkisel hayattaydı sanırım 2 hafta uyutulacaktı ona dua da ettim ben nasıl durumu 😢
hoşgeldiiin 😍
Gitsin yağlar gitsin kilolar bayramı 59 u görerek girerim inşallah :dua:
inşallah 😘
Hanımlar iyi sohbetler ben yattım, iyi geceler 🥰
iyi geceler canim

Yok ablam.grip gibi başladı.3.gun tat koku alma azaldı.test verdik.yillar sonra geldi buldu bizi
Eski kovit kalmadı kuzum hiç korkma. Moralini de bozma. Dinlen iyice beslenmenize dikkat edin. Gecen haftaki grip daha ağırdı benim için. Ağzım gözüm yamuldu. Her tarafım burnumun içi dahil uçuk oldu. Hastalıklar da bir garip artık.
Bir doz aşı olmuşsun gibi düşün. Çabucak atlatirsiniz inşallah. :dua:

onu hic bilmiyorum ben de arastiricam ama cok zorluyorsa ben duzenli yapamayinca motivasyonumu kaybediyorum. O yuzden benim icin duzenlu hayatima ekleyebildigim sporlari yapmak onemli. Leslie ve yuruyus oyle benim icin. Hayatimin gunluk rutinimin bir parcasi yapabiliyorum o yuzden seviyorum leslie yi
evet doğru o açıdan mantıklı

aaaaa olacak şey değil inanamıyorum:KK12: şu mübarek günlerde Rabbim acil şifalar versin kuşum gel de hamır açalım:hamarat:

ayol bu devirde zengin olmak çok zoooor :ruh:ama amin 😂

hoşgeldin cnm

o nasıl bir beybi feyyssss :dondurma:

selam cnm,terapiye başlamıştın sanırım iyi gidiyor mu?
gerçekten istersen vakit yaratabilirsin kuzum diziye de müziğe de 15-20 dk bile olsa ,çocuğun uyuduğunda vs :KK66: durup bir düşün sakince benim gerçekten imkanım yok mu,24 saat tetikte olmak zorunda mıyım vs

canım selam,senin bir tanıdığın bitkisel hayattaydı sanırım 2 hafta uyutulacaktı ona dua da ettim ben nasıl durumu 😢

hoşgeldiiin 😍

inşallah 😘

iyi geceler canim
Canım çiskekim:KK60:
Hoş buldum. :KK60:

Back
X