- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Tamamdır canımGidelim kuzum tabiki de sen bana haber ver ben hemen göksudayımher zaman beklerim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır canımGidelim kuzum tabiki de sen bana haber ver ben hemen göksudayımher zaman beklerim
![]()
Yarin bende zorlarim dünkü yorgunlugumuda attimNormal zamanda aksam da 1 saat spor yapardim ama Ramazanda gunduz yaptin yaptin kaptanim. Zorlama bence. Yarin alirim ben senin rovansini![]()
Afiyet olsun canim ❤Menüm
Sahur
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
İftar 1 dilim arap tava
1 tabak mevsim salata
1 kase yoğurt
2,5 litre su içtim 3 e tamamlarım
Zipzip-
Cordelia @ugurbocuuu
Wilma11 @busra ytez
İyiyim canım çok şükür gündüzleri biraz yoğunum işlerden anca şimdi gelebildim sen nasılsın kuzum
İyi aksamlarİyi akşamlar kızlar![]()
Soya sosu ödem yapabilir. Perşembe yapma canım.Kizlar merhabalar
Ben sebzeli noodle yapmak istiuorum
Noodle ve soya sosunu nerden alabilirim?
Ben de iyi olmana sevindim canımRica ederim gayet iyisin
Eskiye göre değil de
Afiyetler olsun
Ben varım bir aksilik olmazsa tabi,dün hedefe ulaşamadım pert gibiydim akşam kaç adım olacak bellimi.
İyi olmana sevindim hocam,birde oruçlu olunca daha da zor olur,okullarda ara tatile girmiş ne güzel .
Dnlenmen için fırsat senin içinde,yemek konusu dert cidden ne pişirecem davası her gün.
Çekmecelerden neler çıkıyor demi o kadar bekletip atmak bile inana iyi geliyor hocam.
Bende iyiyim ne olsun devam herşeye![]()
Yok canim cuma ödul gunu icin yapicamSoya sosu ödem yapabilir. Perşembe yapma canım.
Yenilere başlamak için bitirdim ben deOhhh ne iyi etmişsin canım güle güle otur evinde bende başlayacam bahar temizliğine
Yarım kalan kitap demişsin de bendede var bir kaç tane onları bitirmeden yenisine başlamak istemiyorum
Hemde nasıl nörolojiye gidecem artık dün fizik tedavi doktoruna gittim boyun fıtığı baş ağrısı yapmaz dedi
Elhoş geldi.Migi yeni bitti elimizde Elhan var olur mu![]()
Biz her telden çalarım canım.Elhoş geldi.Olur ama sen magazin haberi vermiyon.
![]()
Şimdiden afiyet olsun.Yok canim cuma ödul gunu icin yapicam![]()