- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim teli çalıyorsa ben geldiğimi dedim.Biz her telden çalarım canım.
Sen yeter ki iste![]()
Migiceyi özlemişiz bayağıKim teli çalıyorsa ben geldiğimi dedim.![]()
Ayyyy su gibi aksın inşallahBen de iyi olmana sevindim canım
Bu bir haftalık tatili emeklilik provası olarak düşündüm gayet güzelmiş
Toplamda dokuz haftam kaldı ondan sonra hep tatil![]()
Hoşbulduk canım
Amin bitanemmm. Dokuz hafta sonra sen de rahatlayacaksin. Antalya planını erkene al e miAyyyy su gibi aksın inşallah
Aman diyim o sıkıntılı sözcükleri ağzına fazla alma tatlım...bugün dünden daha iyiyim dersen gerçekten daha iyi oluyormuşsun. Evrenin işleyişi böyle.Hoşbulduk canımdepresif mutsuz huzursuz.evhamli vs.sacma sapan bir insan oldum.dune göre iyiyim tat koku tam olmasada almaya başladım sen nasılsın
![]()
Migiceyi özlemişiz bayağı
Ne demek istedin sormam ki![]()
Canım sakin olmaya çalış. Cok gıcık bir hastalık ama geçiyor. Ben iyiyim spora başlayacağım şimdi. Teşekkür ederim.Hoşbulduk canımdepresif mutsuz huzursuz.evhamli vs.sacma sapan bir insan oldum.dune göre iyiyim tat koku tam olmasada almaya başladım sen nasılsın
![]()
yaaa inanmıyorummmmBen de iyi olmana sevindim canım
Bu bir haftalık tatili emeklilik provası olarak düşündüm gayet güzelmiş
Toplamda dokuz haftam kaldı ondan sonra hep tatil![]()
Canım büyük ihtimalle temmuzda ordayımAmin bitanemmm. Dokuz hafta sonra sen de rahatlayacaksin. Antalya planını erkene al e miağustosa kalmasın .
![]()
Ben sana kıyamam bir an önce duzelmeni diliyorumHoşbulduk canımdepresif mutsuz huzursuz.evhamli vs.sacma sapan bir insan oldum.dune göre iyiyim tat koku tam olmasada almaya başladım sen nasılsın
![]()
Hadi kolay gele cordişimSpora başlayacak ben.![]()
Evet bitanemmmyaaa inanmıyorummmmgeldi mi vaktiinnnn