Ben de çocukları yatıramıyorumUykuluuuu ama uyuyamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çocukları yatıramıyorumUykuluuuu ama uyuyamıyorum
Biraz azaldı eskiye göreMaşallah canım sen atlatırsın
Dur daha kedi bağıracak![]()
Geçmiş olsun canımBiraz azaldı eskiye göre![]()
tadı daha güzel oluyor daha fresh,nane ve çilekteki bileşenler de detoksu destekliyor canımmmmO karışım ne işe yariyor canım
e o da oluuur hahahaMagnezyum hapı içsem![]()
E kendileri yatsın sen niye yatırıyosun minnoşumBen de çocukları yatıramıyorum![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım![]()
Heeee tadı mutlaka süperdirtadı daha güzel oluyor daha fresh,nane ve çilekteki bileşenler de detoksu destekliyor canımmmm
e o da oluuur hahaha![]()
Hayatım onlar 14 yaşında iki bebekE kendileri yatsın sen niye yatırıyosun minnoşum
Biraz ara ver canım demek vücut zorlandıTeşekkür ederim
Ayaklarımın üstüne inen ağrı da baya azaldı
Bugün çok yürüdüm, ondan kaynaklanan yorgunluk ağrısı var
İyi gecelerİyi geceler canlar uyuyamazsam gelirim yine![]()
İyi gecelerIyi geceler kızlar
Bende biraz su içip yatarım![]()
Canım kas segirmesi yada huzursuz bacak sendromu diye biliyorum çünkü bende de var doktor söylemişti.magnezyum eksikliği varsa sıkıntısı daha büyük.Kızlar son haftalarda gece yatağa yattığımda bacaklarıma bir haller oluyor. Birden kendi kendine hareket ediyor.. nasıl tarif etsem bilmiyorum resmen yatay şekilde zıplıyor.. böyle bir şey yaşayan var mı
Canım başın sağolsunİnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir![]()
P.tesi adımlarını paylaştın mı canmm?Bugun ki menüm
Sabah 1 adet haslanmış yumurta
1 kase yoğurt
7 adet zeytin
Biraz domates
4,5 dilim ekmek
Akşam
1 kase nohut sulusu
Yarım tabak p. Pilavı
Biraz salata
3 bardak çay
1 kupa incir suyu (Yazın kuruttugum incirleri kaynatıp blenderdan geçirdim 1 hafta detoks yapacam sabah akşam 1 bardak hem bağırsakları çalışır hem araya gitmemiş olurlar)
Cordelia
Zipzip-
Seni gördük artık mutluyuz sen?Hanımlar nasılsınız bakem![]()